Talat Bulut’un Nagehan Alçı’ya açtığı davada sürpriz tanık!

Taciz iddiası nedeniyle yargılandığı davada hakkında takipsizlik kararı verilen Talat Bulut’a en büyük desteği eski eşi Pınar Afşar veriyor.

Google Haberlere Abone ol
Talat Bulut’un Nagehan Alçı’ya açtığı davada sürpriz tanık!

Yasak Elma dizisinin Halit Argun’u Talat Bulut, geçen yıl aynı sette çalıştığı kostüm sorumlusu tarafından taciz iddiasıyla suçlanmış ve savcılık soruşturması sırasında hakkında takipsizlik kararı verilmişti. Takipsizlik kararının ardından Talat Bulut’un avukatı Ahmet Avşar ünlü oyuncu hakkında olumsuz yorum yapan ve köşe yazanlar ile rol arkadaşı Şevval Sam’a dava açtı.



Birsen Altuntaş’ın özel haberine göre; ünlü oyuncunun, Habertürk köşe yazarı Nagehan Alçı’ya karşı açtığı dava 8. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görüldü. 2 Nisan tarihinde yapılan duruşmada eski eşi Pınar Afşar, Talat Bulut lehine tanıklık etti.



KIZIMIZIN OKUL TAKSİDİNİ ÖDEYEMEZ OLDUK



Talat Bulut’la ortak bir kızları olan Pınar Afşar duruşmadaki ifadesinde eski eşini övdü ve şunları söyledi:



“Ben davacının 27 yıllık eşiyim ve ortak çocuğumuz olan Hazal Bulut’un da annesiyim. Ben davacıyla 4 yıldır ayrıyım. Kızımızdan dolayı görüşmeye devam ediyoruz. Yazılar sebebiyle davacının biyolojik ve psikolojik rahatsızlıklarına bizatihi şahidim, yurtdışında okuyan kızımızın bu yazılardan sonra psikolojisi bozulmuş olup kalbinde kalp ritim bozukluğu tespit edildi. Kızım bu yazılardan dolayı ‘Ben yurtdışından dönmek istemiyorum’ şeklinde sözler söylemeye başladı. Talat Bulut 40 yıllık mesleki yaşamında haysiyetiyle, onuruyla saygınlık kazanmış bir aktördür. Bu zamana kadar hiçbir şekilde benzeri bir vakada adı geçmemiştir. Tamamen mesnetsiz adliyeye intikal etmeden yapılan bu yargısız infaz Talat Bulut’un mesleki yaşamına, kariyerine hasılı yani bir aktörün meslek yaşamını para kazanmasını bitirmeye sebep olmuştur. Şu anda çalıştığı Yasak Elma dizisinden atılma tehlikesi yaşadı. Bundan sebep çocuğumuzun yurtdışındaki okul taksidini ödeyemez olduk. Talat Bulut zaten kirada yaşamaktadır. Bundan dolayı kendisi ve kızımız çok zarar gördü ve sosyal linçe uğradı. Talat Bulut çok ciddi rahatsızlık geçirdi. Sosyal linçe uğradı. Yargıya intikal etmeden yazılan yazılar kamuoyunda yanıltıcı, imajını zedeleyici, kişilik ve kimlik haklarını yerle bir edecek ölçüde Talat Bulut’a zarar vermiştir. Dava konusu yazılar olay yargıya intikal etmeden yazılmıştır.”



AYLIK GELİRİ 200 BİN TL



Duruşmada Talat Bulut’un menajerlik şirketinden Ceren Aslan da ifade verdi ve şöyle konuştu:



“Davacıyı ben 8 yıldır tanırım. Kendisi dizi ve film oyuncusudur. Aylık geliri şu anda yaklaşık 200 bin TL civarındadır diye biliyorum. Kendisine biz menajerlik hizmeti veriyoruz. Kendisini bu nedenle yakınen tanıyorum. Davacı taraf hakkında davalı tarafın yazmış olduğu yazılar nedeniyle üzüntü duyduğunu biliyorum. Hatta kendisini ben o dönem bir psikiyatra yönlendirdim. Hatta kendisi ilaç tedavisi gördü. 8 yıldır tanıdığım için kendisi meslek itibarına önem verir ve itibarı zedelenmiştir. Maddi ve manevi olarak da meslek yaşamında kayıpları olmuştur. Mucize 2 filminin çekimlerindeki rolü iptal olmuştur. Bunun dışında markalarla reklam anlaşmaları kendisi hakkında kötü algı sebebiyle durduruldu, filmin iptali ile kendisi 250 bin TL zararı olmuştur. Davacının kızını tanıyorum. Bu süreçte kızı Hazal ve ailesiyle yaşadığı üzücü durumları biliyorum. Bu olay sebebiyle kızının da üzüldüğünü biliyorum.”



Nagehan Alçı’nın vekili ise aleyhe beyanları kabul etmediklerini belirterek şu savunmayı yaptı:



“Aleyhe beyanları kabul etmiyoruz. Müvekkilim yönünden işyeri bölgesi olan Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden sosyal ekonomik durumu sorulabilir. Kendisi gazetecidir. Habertürk’te köşe yazarıdır. Televizyonlarda yorumlara çıkmaktadır. Tanınan bilinen bir kişidir. Ancak aylık gelirini bilemiyorum.”



Duruşma 4 Temmuz tarihine ertelendi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin