Talat Bulut, Mucize 2 filminde rol alacak mı?

Ali Eyüboğlu, merak edilen soruyu Mahsun Kırmızıgül'e sordu.

Google Haberlere Abone ol
Talat Bulut, Mucize 2 filminde rol alacak mı?

FOX'ta yayınlanan Yasak Elma dizisinde rol alan Talat Bulut'un bir set çalışanını taciz ettiği iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Bulut'un adının karıştığı bu olay sonrasın Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filmi Mucize 2'de yer alıp almayacağı da merak konusu oldu.



Ali EYÜBOĞLU / MİLLİYET



Talat Bulut, 'Mucize 2' filminde var mı yok mu?



"Talat Bulut’a bir şok da Mahsun Kırmızıgül"den… Kırmızıgül, Bulut’u ‘Mucize 2’nin kadrosundan çıkardı. Yerine oyuncu bulunana kadar çekimler durdu” haberi çıktığında tarih 17 Haziran 2018’di.



‘Yasak Elma’ dizisinin setinde kostüm asistanı O. Ş.’nin kendisini zorla öptüğü iddiasıyla savcılığın soruşturma başlattığı oyuncuyla, Kırmızıgül cephesinden 29 Temmuz 2018 tarihli haberse şu: “Bazı yapımcıların ‘Bir daha çalışmayız’ diye tavır aldığı Bulut’a, Kırmızıgül sahip çıktı. Kırmızıgül, yazıp yöneteceği ‘Mucize 2’nin kadrosuna Talat Bulut’u da aldı.”



42 gün arayla birbirini tekzip eden iki haberden biri doğru, ama hangisi?



Mahsun’dan yanıt yok



Bu soruyu mesaj olarak attığım Kırmızıgül’ün yazdıklarımı okuduğuna dair çift mavi tık işareti geldi, ama yanıt gelmedi.



Bunun üzerine aynı mesajı oyuncunun ortağı Murat Tokat’a attım. Tokat’tan gelen ilk yanıt, “Yazılan haberlerin bizimle hiçbir ilgisi yok. İlgimiz dışında” oldu.



‘Bulut, filmin kadrosunda değil mi?’ diye bir mesaj daha attım, bu kez gelen yanıt şuydu: “Biz de mahkeme kararını bekliyoruz.”



Çekimlerin ne zaman başlayacağını sorduğumda Tokat, “Eylülde başlayacak. Aynı kadroyla devam edecek, bir tek Talat’ın durumu belirsiz sadece” diye yazdı.



Yapımcıdan açıklama



Yapımcı Murat Tokat, mesajların ardından da e-postayla şu açıklamayı yolladı:



“Ali Abicim, Bulut’la ilgili kısa açıklamam budur.



‘Mucize 2’ filminin 10 Temmuz’da başlayacağımız çekimlerini Bulut’un dizi setinde yaşadığı olaydan dolayı 5 Eylül’e ertelemek zorunda kaldık. Olayın yargıya intikal etmesinden sonra oyuncuyla ofisimizde buluştuk. Eylüle kadar yargı süreci sonuçlanır ve bu suçlamalar karşısında aklanmış olursa, kendisiyle çalışmak istediğimi, kendisinin ‘Mucize 2’de bizimle çalışıp çalışmayacağını sordum.



Bulut, dizide kendisiyle devam etmek isterlerse, orada oynayacağını, bu yüzden eylülde bizimle çalışamayacağını söyledi. Ben de kendisine ‘O zaman senin yerine başka bir oyuncuyla çalışmak zorundayız’ dedim. Yapılan bu görüşmeden sonra ben de mecburen yeni bir oyuncu arayışına girdim.”



Mahsun sustu, ortağı konuştu.



Öyle sanıyorum ki konu aydınlığa kavuştu.



Demek ki neymiş?



Üfleyen olursa, yatsıdan çok önce sönüyormuş yalancıların mumu...



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin