Takibe aldılar, Deniz Seki'yi buldular!

Hakkında yakalama kararı bulunan şarkıcı Deniz Seki’nin saklandığı villayı bugün yayın hayatına başlayan Millet Gazetesi buldu.

Google Haberlere Abone ol
Takibe aldılar, Deniz Seki'yi buldular!

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan kesinleşen hapis cezası nedeniyle 5 aydır aranan Deniz Seki, iddia edildiği gibi ne Bodrum’da ne de Yunanistan’ın Mykonos Adası’nda saklanıyor. Ünlü şarkıcı, Tuzla’da Bülent E.’nin yaklaşık 8 ay önce satın aldığı tripleks villada kalıyor.



DOSTLAR BULUŞTU



Deniz Seki’nin izini arayan Millet, bir alışveriş merkezinde görüldüğü bilgisi üzerine günler süren takip başlattı. Seki’nin zaman zaman 34 K.. plakalı siyah ciple alışverişe çıktı. Aracın ve saklandığı evin sahibinin Bülent E. isimli İzmirli bir şahıs olduğu belirlendi. Deniz Seki, şehir merkezinden uzakta bulunan Tuzla’daki villada dostlarıyla da buluştu. Hatta evin verandasında eğlence düzenledi. Oldukça kilo aldığı gözlenen Seki, büyük bir şapka ve güneş gözlükleri olmadan dışarı çıkmadı. Eve yakın mesafede bulunan bir alışveriş merkezinde de polise yakalanmadan alışveriş yapmayı başardı. Haberin devamını okumak için tıklayınız.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin