Tahliyeler arka arkaya geldi! Twitter'da ne yorumlar yapıldı?

Ergenekon davası kapsamında bugün yapılan tahliyeler sosyal medyada büyük yanı uyandırdı.

Google Haberlere Abone ol
Tahliyeler arka arkaya geldi! Twitter'da ne yorumlar yapıldı?

Ergenekon davası kapsamında tutuklu bulunan gazeteci Tuncay Özkan, emekli albay Levent Göktaş, Sedat Peker, avukat Kemal Kerinçsiz, emekli albay Dursun Çiçek ve Danıştay saldırısı faili Alparslan Arslan hakkında bugün tahliye kararı çıktı.



Tahliyeler sosyal medyanında gündeminde ilk sıralarda yer aldı. Tuncay Özkan'ın tahliye kararı meslektaşlarını memnun etti.



İşte Twitter'daki yorumlardan bazıları



Can Dündar: Tuncay Özkan tabloyu özetledi: "Şeytanla yatağa girdiler. Çarpılarak çıktılar. Tahliye edilenlerden bazıları sessizce ortadan kayboluyor. Bazıları kapıda meydan okuyor. Suçluların telaşı ile suçsuzların isyanı mı?



Amberin Zaman: Kemal Kerinçsiz de tahliye edilmiş.Hrant'ın kemikleri sızlıyordur



Gökhan Biçici: Memleketin hiç bir sorununu çözmeyen AKP, kendi çözülmesini önlemek üzere tahliye hamlesi yaptı ama umduğu sonucu alması mümkün görünmüyor.



Metin Uca: Hiçbir gazetecini hapis yatmadığı bir Türkiye umudu ile özgürlüğe hoşgeldin Tuncay. Darısı uluslararası utancımız hapisdeki tüm gazeteciler



Nilgün Belgün:Tuncay Özkanı dinliyorum gözlerim açık..Hoşgeldin Tuncay Özkan



Fatih Portakal: Tuncay Özkan da serbest kaldı. Gözünüz aydı @nazlicanozkan. Tuncay Özkan için haber kanalları Başbakan'dan vazgeçti. Aşama var, hadi bakalım..



Cüneyt Özdemir: Masumlarla katilleri aynı davada yargılarsan, masumlar çıksın diye katilleri de çıkartmak zorunda kalırsın. Bugün hukuk öldü bu memlekette.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin