Sziget’in Talent Turkey finalistleri hangi isimler oldu?

Dünyanın en büyük festivallerinden biri olan Sziget’te sahne almak için performanslarını yarıştıracak 10 grup belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Sziget’in Talent Turkey finalistleri hangi isimler oldu?

Birbirinden yetenekli isimlerin başvurduğu Sziget Talent Turkey 2019 finalistlerini belirlerken jüri çok zor anlar yaşadı.



İşte, Sziget 2019’da sahne alma şansına çok yakın olan 10 finalist:



Al’York

Barış Demirel

Bi Android

Careful Baloonhead

Dalganabak

MilkyWave

Nelly White Band

Nova Norda

The Kites

Yasak Helva



Sziget Türkiye ve IF Performance Hall işbirliği gerçekleşen olan Sziget Talent Turkey yarışması ile seçilecek en iyi sahne performansına sahip olan isim, 7-13 Ağustos 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Sziget Festivali’nde Türkiye’yi temsil etme ve sahne alma şansına sahip olacak!



Birbirinden önemli isimlerin yer aldığı jüri üyeleri; geçtiğimiz sene Sziget World Music Stage’in kapanışını yapan BaBa ZuLa’dan Murat Ertel, 2017 senesinde World Music Stage’de festival severleri büyüleyen Gaye Su Akyol, Hürriyet Gazetesi müzik yazarı ve 0 Açık Sahne fikrinin yaratıcısı Tolga Akyıldız, DJ/Müzisyen Kaan Düzarat, Feriye Genel Müdürü Elif Erdost, “Ferment Records ve More Management Genel Müdürü” Can Sertoğlu ile Sziget Türkiye Temsilcisi Yonca Temizocak O’Mahony’den oluşuyor.



Epiqur üzerinden gece boyunca gerçekleşecek canlı yayına katılan müzikseverler favori grubunu destekleyebiliyor ve festivale VIP bilet kazanma fırsatını da yakalıyor.



Seçilen isim Foo Fighters, Ed Sheeran, Florence + The Machine, The National ve daha bir çok ünlü isimler birlikte aynı festivalde, Europe sahnesinde performans sergileme şansına sahip olacak.



 



Yarışma finali: 29 Nisan 2019



Yer: IF Performance Hall Beşiktaş Istanbul



Kapı Açılış: 19.00



Performans Başlama Saati: 20:00


Etiketler budapeşte
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin