Survivor'da Kıbrıs'a giden ilk finalist belli oldu!

Kıyasıya geçen final sembol oyunu sonrasında Kıbrıs biletini cebine koyan ilk isim kim oldu? İşte detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da Kıbrıs'a giden ilk finalist belli oldu!

TV8’de yayınlanan Survivor 2016’da oynanan final sembol oyunu yine nefesleri kesti. Kadınlarda Nagihan daha önceki oyunlarda topladığı 7 sembolün avantajını iyi kullanamayarak Damla’ya üst üste 8 oyun birden verince sembole veda etti ve kadınların finalisti Damla oldu. Erkeklerde ise Atakan rakipleri Efecan ve İbrahim’i geride bırakarak finalde Damla’nın rakibi oldu.



İki başarılı yarışmacı arasında oynanan hafızaya dayalı final oyununda Kıbrıs biletini haftalar öncesinde cebine koyan isim Damla oldu.



Nagihan isyan etti! Acun Ilıcalı tepki gösterdi…



Final sembol oyununa büyük avantajla başlayan Nagihan üst üste kaybettiği oyunlar sonrasında adeta isyan etti ve oynamak istemediğini söyledi. Bu sözler sonrasında Acun Ilıcalı Nagihan’a tepki gösterdi. Ilıcalı oyuna devam etmemsi konusunda karar vermesi için Nagihan’a bir dakika süre verdi.2 dokunulmazlığıda kaybeden ünlülerin adasında hüzün hakimdi. Ödül oyununa kendini veremeyen ünlüler yenildi ve yemek ödülünü de kaçırdı.



Survivor'dan elenen isim Yattara oldu!



Ödülden sonra sıra büyük konseye geldi. Konseyde elenen isim İbrahim Yattara oldu.



SURVİVOR SMS SONUÇLARI 31 MAYIS 2016



Survivor SMS sonuçlarına göre Yattara sonuncu olarak adaya veda ederken Semih 2. oldu ve gecenin sürprizini yapan Nagihan 1. oldu.  (İHA)



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin