Survivor'da ilk gün: Yılmaz Morgül daha yarışmadan düştü!

TV 8’nin merakla beklenen yarışma programı Survivor 2016’ın ilk bölümü ekrana geldi. Bakın neler oldu?

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da ilk gün: Yılmaz Morgül daha yarışmadan düştü!

İlk bölümü ile dün akşam TV 8'de ekrana gelen Survivor 2016, renkli kadrosu ve rekabet dolu yarışları ile ilk günden izleyenleri ekrana kilitledi. 



Yarışmanın ilk dakikalarında açılış konuşması yapan  Acun Ilıcalı, bu sezonun önceki sezonlara göre daha zor şartlar içerdiğini, yarışmacıların daha zor koşullar altında yaşayacaklarını belirtti.



ACUN ILICALI, YARIŞMACILARI İLK GÜNDEN YARIŞTIRDI



İlk günden yarışmacılara sürpriz yapan Ilıcalı, yarışmacılar adalarına gitmeden hemen önce ödül oyununda yarıştırdı. Adaya adım attıkları gibi ödül oyunu için parkura çıkan yarışmacılar, 2 kız 3 erkek yarışmacının bulunduğu beşer kişilik takımlar halinde yarıştı. Oynanan oyunun ödülü çatısı ve zemini var olan bir yerde yaşayabilmek oldu. Kaybedenler ise belli bir zamana kadar açık alanda yaşamını sürdürecek.



ÖDÜL OYUNUNU ÜNLÜLER KAZANDI



İlk ödül oyununda ünlüler takımında; Avatar Atakan, Ezgi Avcı, Serkan Ercan, Nagihan Karadere, İbrahim Yattara ve Gönüllüler takımında ise; Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, İbrahim Giydirir, Zafer Mete, Damla Can yarıştı. Kazanan takım 7-4 galibiyetle ünlüler oldu. Ödül oyununu kaybeden Gönüllüler takımı geceyi açık alanda geçirdi ve gece fare sorunuyla karşı karşıya kaldı.



Survivor 2016, yayınlanmaya başladığı ilk günden #Survivor hashtagi ile trend topic listesinde sosyal medya gündemine oturdu. #Survivor hashtag'i trend topic listesinde ilk sırada yer alırken, yarışmanın ünlüler takımında bulunan Yılmaz Morgül hastang’i ikinci sıradan listeye girdi.



Survivor'da ilk gün: Yılmaz Morgül daha yarışmadan düştü!Yarışmada, herkes tarafından yakından takip edilen Yılmaz Morgül, daha yarışmaya başlamadan tribünde arkadaşlarına tezahürat yaparken aşağı düştü. İlk bölümün yayınlanmasından sonra kısa sürede Twitter’da en çok konuşulanlar arasına girerek Trend Topic olan Morgül’e, Atilla Taş ve Onur Akay’dan ilginç bir yorumlar geldi. Taş, ”Az önce Survivor'un tanıtımlara denk geldim. Sanki ünlüler ve gönüllüler değil de Yılmaz Morgül ve faniler yarışıyor.”



Morgül’e özel izin!



Yılmaz Morgül'e özel izin verildiğini iddia eden meslektşı Onur Akay ise, “Yılmaz Morgül yaşadığı hastalıktan dolayı özel kremlerini götürmüş ve kendisine sakal traşı için özel izin verilmiş. Sakallı göremeyeceğiz.” yazdı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin