Survivor'da elemeye kimler kaldı, dokunulmazlığı kim kazandı?

Dokunulmazlık oyununun ardından elemeye kalan isimler belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da elemeye kimler kaldı, dokunulmazlığı kim kazandı?

TV8'in reyting rekortmeni yarışma programı'Survivor'da elemeye kim kaldı, dokunulmazlığı kim kazandı?' sorularının cevabı belli oldu. Survivor son bölümde dokunulmazlık oyunun 2-0 Ünlüler takımı, bireysel dokunulmazlığı ise Berna kazandı. İkinci turda rahatsızlanan Serhat Akın doktor kontrolüne alındı. Ada konseyinde adı en çok yazılan Ogeday ile Berna'nın adını verdiği Volkan elemeye kaldı.



Survivor'un dün akşam yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyununda ilk turu 1-0 Ünlüler takımı kazandı. İkinci turda rahatsızlanan Serhat Akın doktor kontrolüne alındı. Serhat Akın'ın tansiyon problemi yaşadığı açıklandı. Bayrak yarışına kalan ikinci turu da Ünlüler takımı kazandı. Böylece Ünlüler takımı üst üste 8. kez dokunulmazlık oyunundan galibiyetle ayrıldı.



Gönüllüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununda ise kazanan Berna oldu. Ada konseyinde gönüllüler takımından adı en çok yazılan Ogeday ile bireysel dokunulmazlık sembolünün sahibi Berna'nın adını verdiği Volkan elemeye kaldı.



Bugün oynanacak ikinci dokunulmazlık oyunu sonrası son eleme adayları da belirlenecek ve en az SMS oyunu alan Survivor'da elenelecek.



İşte, Survivor yeni bölüm fragmanı!




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin