Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı, elemeye hangi isimler kaldı?

Dün akşam yayınlanan bölümün ardından iki isim eleme potasına girdi.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı, elemeye hangi isimler kaldı?

TV8'in  fenomen yarışma programı Survivor 2017'de dokunulmazlık oyunu büyük heyecana neden oldu.



Ünlüler ve gönüllüler takımı, içlerinden bir kişiyi daha göndermemek için inanılmaz bir mücadele verdi. Survivor dokunulmazlık oyununu kaybeden takım bireysel dokunulmazlık oyununu oynadı. Bu ünvanı kazanan yarışmacı ise haftanın ikinci eleme ismini belirledi. İşte, Survivor 2017'nin 18 Mart akşamı oynanan dokunulmazlık oyunundan detaylı bilgiler



Survivor'da 18 Mart akşamı oynanan dokunulmazlık oyununda kaybeden takımdan iki kişi eleme adayı ilan edildi. Büyük bir mücadelenin yer aldığı oyunda, eleme adayı yine ünlüler takımından ilan edildi. Oyunda ilk turu kazanan ünlüler takımı, ikinci turu kaybedince dokunulmazlık oyununu için final turuna gitti. Finalde ise gönüllüler takımı dokunulmazlığı hak eden taraf oldu. İşte, yarışmadan detaylı bilgiler



Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?



Survivor 2017'nin 18 Mart akşamı yayınlanan bölümünde dokunulmazlık ödülü gönüllülerin oldu. İlk iki turda birer oyun kazanan takımlar, final turunda kozlarını paylaştı. Finalde alınan ezici mağlubiyet, gönüllüler takımına dokunulmazlık oyununu kaybettirdi. Bu mağlubiyetin ardından ünlüler takımı iki kişinin adını eleme potasına yazmak zorunda kaldı.



Bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı?



Dokunulmazlık oyununun kaybedilmesinin ardından kendi içlerinde bireysel dokunulmazlığı oynayan ünlüler takımında Adem bu ünvanı kazanarak bir kişinin ismini yazma hakkını elde etti.



Eleme adayı kim oldu?



Ada konseyinde elenecek isim konusunda bir karar vermek zorunda kalan ünlüler takımı, yaptıkları oylama sonucunda bir kişinin ismini eleme adayı olarak belirledi. En çok ismi yazılan Şahika ada konseyinde ilk eleme ismi ilan edildi. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Adem ise ikinci eleme ismi olarak Sedat'ı belirledi. Ünlüler takımı böylece üç hafta üst üste adadan yarışmacı göndermiş oldu.



Ödül oyununu hangi takım kazandı?



Survivor 2017 dün akşam yeni bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitledi. Ödül oyunu heyecanının yaşandığı Survivor 2017'de yarışmacılar kumsalda hentbol oynadı. Kazanan takımın açlığını dindirme şansını yakaladığı mücadele de büyük heyecan yaşandı. Tartışmaların yaşandığı kazanma hırsının doruğa ulaştığı mücadele de izleyenler soluksuz maçı takip etti. Oyununun ilk etabında ünlüler ve gönüllüler takımı kıyasıya yarıştı. İlk turu gönüllüler takımı müthiş bir performansla kazandılar. İkinci turda ise ünlüler takımı rüzgar gibi esti ve durumu 1-1'e getirdiler. Final etabında ise kafa kafaya bir mücadele oldu. Final etabını ünlüler takımında kızların hata yapmasının sonucunda gönüllüler takımı kazandı ve müthiş ödülün sahibi oldular.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin