Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, elemeye kimler kaldı?

Ada konseyinin ardından elemeye kalan ilk isimler belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, elemeye kimler kaldı?

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor’da elemeye kim kaldı, dokunulmazlık oyununu kim kazandı? sorularının cevapları belli oldu.



19 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşen dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazandı. Gönüllüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlık ise Hilmi Cem’in oldu. Ada konseyinde adı en çok yazılan Yağmur ile Hilmi Cem’in ismini verdiği Birsen ilk iki eleme adayı oldu.



Survivor’ın son bölümü Bul Bakalım ile başladı. Fıstık ezmeli ve reçelli sandviç ödüllü oyununu 3-6 gönüllüler takımı kazandı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu ise 10-3 ünlüler takımının oldu.



Gönüllüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununu ise Hilmi Cem kazandı. Ada konseyinde ismi en çok yazılan Yağmur ile Hilmi Cem’in adını verdiği Birsen haftanın ilk iki eleme adayı oldu.



Survivor 2018'de 74. bölümde ada (Baraka ve yatak) ile ödül oyunları oynandı. Makarna ödüllü ve konsol oyunu ödüllü mücadeleyi 10-3 Ünlüler kazandı. Ekmek arası köfte ödüllü ada (Baraka ve yatak) oyunu ise 10-2 Gönüllüler takımının oldu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin