Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, elemeye kimler kaldı?

Ada konseyinin ardından elemeye kalan ilk isimler belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, elemeye kimler kaldı?

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor'da dün akşam gerçekleşen dokunulmazlık oyununda hırs ve mücadele adeta üst düzeydeydi. İki takım yarışmacıları da takımlarını korumak adına savaştılar. İlk dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımı, ikinci oyunu kazanabilmek adına yarıştı. Mücadele oyun sonuna kadar sürmeye devam etti. Peki, Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı, eleme adayları kimler oldu?



Ekranların soluksuz olarak takip edilen yarışma programı Survivor'da dün akşam Ünlüler ve Gönüllüler takımı müthiş bir mücadele verdiler. İki takım yarışmacıları da dokunulmazlık oyununu kazanıp rahat bir nefes almak istiyordu.



Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?



Survivor'da bu akşam oynanan ikinci dokunulmazlık oyununda oldukça heyecan seviyesi yüksek bir mücadele yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı dokunulmazlığı kazanıp rahat bir nefes almak için mücadele verdiler. İlk dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı, ikinci dokunulmazlığı kazanarak rekabeti arttırmak istiyordu. Oyun esnasında 5-2 öne geçen ünlülere cevap gecikmedi ve gönüllüler takımı adeta rüzgar gibi eserek oyunu kazanmasını bildi. Böylelikle ünlüler takımında bir kişinin adaya veda edeceği kesinleşti.



Eleme adayları kimler oldu?



Oynanan ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı oylamalarını gerçekleştirdi. Ünlüler takımının yaptığı oylamada, Elif 4 oyla ilk gitme adayı oldu.



İkinci eleme adayını ise bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Mustafa Kemal belirledi. Mustafa Kemal üzgün olduğunu belirterek Merve'nin adını verdi ve Merve böylece ikinci eleme adayı oldu.



Survivor'ın dün akşam oynanan ikinci dokunulmazlık oyununda ise Ünlüler takımı oldukça ağır bir yara aldı ve ikinci kez dokunulmazlığı kaybettiler. Dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımı aldıkları kararla birlikte Turabi'nin adını verdiler. Böylelikle Turabi üçüncü eleme adayı oldu.



İşte, Survivor yeni bölüm fragmanı;




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin