Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, elemeye kimler kaldı?

Ada konseyinin ardından elemeye kalan ilk isimler belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, elemeye kimler kaldı?

TV8'in reyting rekortmeni fenomen yarışma programı Survivor'da dokunulmazlık oyunlarının zorlukları ve hırsı her geçen gün artmaya devam ediyor.



Ekranların soluksuz olarak takip edilen yarışma programı Survivor'da dün akşam Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında nefes kesen bir dokunulmazlık heyecanı yaşandı. Bu haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımından 2 kişi potaya girerek eleme adayı olmuştu. Peki, Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?



Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?



Finale oldukça kısa bir zaman kalan Survivor’da dokunulmazlık oyunu bu akşam yine kıran kırana mücadelelere sahne oldu. Oldukça önemli mücadelelere sahne olan haftanın birinci dokunulmazlık oyununun galibi daha önceki haftalarda sadece bir kez kazanan gönüllüler takımı olmuştu. Survivor'da bu akşam oynanan ikinci dokunulmazlık oyununda ise oldukça zorlu ve yorucu bir parkur yarışmacıların karşısına çıktı. Nefes kesen mücadele 9-9 oldu ve oyun bayrak yarışına kaldı. Bayrak yarışında mükemmel bir performans ortaya koyan Anıl ve Damla gönüllüler takımını bu haftalık rahatlattı ve ikinci dokunulmazlık oyununun sahibi oldular. Böylelikle Survivor'dan bu hafta elenecek olan yarışmacının kesin olarak ünlüler takımından çıkacağı belli oldu.



Eleme adayları kimler oldu?



Ünlüler takımı tarafından cumartesi akşamı yapılan oylama sonucunda arkadaşları tarafından adı en çok yazılan isim olan Sahra Işık birinci eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanarak bir hafta daha Survivor adasında kalmayı garantileyen Elif Şadoğlu da ikinci eleme adayını belirledi. Elif Şadoğlu’nun belirlediği isim Adem Kılıççı oldu.



Survivor'da bu akşam oynanan ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan taraf ise yine gönüllüler takımı oldu ve ünlüler takımı yine ada konseyine gitmek zorunda kaldı. Ünlüler takımının takım olarak aldığı kararla üçüncü eleme adayı Mustafa Kemal oldu. Böylelikle bu hafta eleme potasına Sahra, Adem ve Mustafa Kemal girdi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin