Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, elemeye kimler kaldı?

Dokunulmazlık oyununun ardından elemeye kalan isimler belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, elemeye kimler kaldı?

TV8'in fenomen yarışması Survivor'da dokunulmazlık oyunu kıyasıya mücadele ile tamamlandı. Nagihan'ın gelmesi ile Gönüllüler takımı toparlandı. Peki, Survivor All Star'da dün akşam dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları kimler oldu? İşte eleme adayları ve Survivor 2018 4. dokunulmazlık oyunu detayları...



Survivor'da 11 Mart dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusu, dün akşam yayınlanan bölümü izleyemeyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Dokunulmazlık oyunu öncesinde Nagihan'ın Gönüllüler takımına geçeceğinin söylenmesi ve Gönüllüler takımında Melih'ten gelen kötü habere hem yarışmacılar hem de izleyiciler şaşırdılar.



Survivor'da ödül oyununu kim kazandı?



Survivor'da All Star ve Gönüllüler hamburger ödülü için mücadele verdi. Yine çok zor bir parkurda iki takım da elinden gelen her şeyi parkura yansıttı. Gönüllüler yarışmaya çok hızlı başladı fakat Ünlüler çabuk toparladı ve geriden gelerek oyunu kazanmayı bildi.



Nagihan Karadere, Gönüllüler'e geçti



Survivor 2018`in 11 Mart Pazar akşamı yayınlanan bölümünde sürpriz bir gelişme yaşandı. Gönüllüler takımına geçmek isteyen All Star takımı yarışmacısı Nagihan Karadere`nin bundan sonra Gönüllüler takımıyla beraber yarışmaya devam edeceğini açıkladı. Bu açıklamadan sonra Gönüllüler takımına geçen Nagihan ile All Star takım arkadaşları arasında tartışmalar yaşandı.



Bireysel dokunulmazlığı kim kazandı?



Survivor 2018`in 11 Mart Pazar akşamı yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyununu kaybeden All Star takımında haftanın en iyi performansının sahibi olan ve ilk bireysel dokunulmazlığın sahibi Sema Aydemir; bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanarak konseyde bir eleme adayı belirleyecek ve dokunulmaz olacak isim ise Turabi Çamkıran oldu.



Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?



All Star ve Gönüllüler takımları dokunulmazlık sembolünü alabilmek için kıyasıya bir rekabete girdi ve kazanan takım Gönüllüler oldu. Dokunulmazlık oyununda All Star karşısında üstünlük sağlayan Gönüllüler takımı dokunulmazlık sembolünün de sahibi oldu. Acun Ilıcalı, dokunulmazlık sembolünü Nagihan Karadere`ye verdi.



Elemeye çıkan isimler belli oldu



Oylama sonucunda eleme adayları belli oldu. Oylamada Nihat (5), Sahra (3), Murat(1), Damla(1) yazıldı ve ilk aday Nihat oldu. Bireysel dokunulmazlık sahibi Turabi ikinci adayı Damla olarak belirledi. En iyi performansa sahip Sema ise Murat dedi ve üçüncü aday da belirlendi. Belirlenen bu üç isimden biri SMS oylaması sonucu adaya veda edecek. Adaya veda edecek isim ise yeni bölümde belli olacak.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin