Survivor'da büyük kavga... İlhan ve Serhat birbirine girdi!

Acun Ilıcalı'nın duyurduğu büyük ödül oyununda kavga çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da büyük kavga... İlhan ve Serhat birbirine girdi!

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmana, Serhat Akın ve İlhan Mansız arasındaki kavga damga vurdu.



Acun Ilıcalının 'Türk Televizyon tarihinde bir ilk' diyerek duyurduğu ve kazanan takımın her bir üyesinin araba sahibi olacağı ödül oyununda Serhat Akın ve İlhan Mansız birbirine giriyor. Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazanacak? Ünlüler arasındaki gerginliğin sebebi ne? İşte, Survivor 11 Mayıs fragmanı ve yeni bölümden ilk ipuçları...



Survivor'da bu akşam yarışmaya farklı bir ödül damgasını vuruyor. Survivor yarışmasında bu akşam yarışmacıları heyecanlandıran bir ödül ortaya kondu. Oyunu kazanan takımın her üyesi bir arabanın sahibi olacak, yani kazanan takıma 6 araba birden verilecek. Yiyecek ödülünün haricinde bir ödül olması ve kazanan yarışmacıların araba sahibi olacağı bu oyunda nasıl bir performansın ortaya çıkacağı merak konusu.



Survivor'da Ödül araba olunca sinirlerde geriliyor. İlhan Mansız ve Serhat Akın'ın ciddi şekilde tartıştığı görülürken, araya Sema girse iki ismi ayırmak oldukça zor gözüküyor. Serhat ve İlhan Survivor'ın ilk günlerinden beri yakın arkadaş olarak bu noktaya kadar gelmiş, hemen hemen hiç tartışmadan uzun zaman geçirmişlerdi.



Uzun zamandır İlhan Mansız'ın Furkan, Sema ve Serhat üçlüsü ile birlikte zaman geçirmemesi izleyenlerin dikkatini çekmiş fakat İlhan Mansız adada daha çok yalnız vakit geçirmeyi tercih etmişti.



İlhan, Serhat kavgasının ardından ise neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Serhat'ın, İlhan'a 'akıllı ol, bana karşı sesini indir' demesinden sonra sinirleri gerilen İlhan, Serhat'ın üzerine yürüyor. Bu anlarda kavga çıkmaması için araya giren Sema ise iki ismi sakinleştirmeye çalışıyor.



İşte, Survivor yeni bölüm fragmanı!




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin