Survivor'da büyük kavga! Acun Ilıcalı'dan 'diskalifiye' uyarısı!

All Star'da Adem ve Turabi kavga etti.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da büyük kavga! Acun Ilıcalı'dan 'diskalifiye' uyarısı!

'Survivor 2018'in yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, All Star takımından Adem ile Turabi arasında yaşanan tatsız olayı ada konseyinde anlattı ve iki yarışmacıyı ciddi şekilde uyardı. İşte hem Ilıcalı hem de Adem ve Turabi'nin açıklamaları...



İKİ YARIŞMACIYA DA ÇOK CİDDİ UYARI!



Ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, "Kendimizi hiç istemediğimiz bir olayın içinde bulduk. Üzücü bir olay. Oyun dönüşünde Adem ve Turabi arasında çok ciddi bir tartışma yaşandı. Survivor'da hiç istemediğimiz gerginlikteki bir tartışmaydı. Bu olayları tabii ki yaşamak istemiyoruz. İki tarafa da bu olayın çok ciddi bir uyarı olarak bizde karşılı olduğunu ve bir daha yaşanmamasını net olarak tebliğ ettiğimizi söylemiş olayım. Bu boyutta bir tartışmayı asla istemiyoruz ve tekrarlanmamasını sizden garanti şeklinde duymak istiyoruz. Sizden net beklentimiz bunun bir daha yaşamaması. Daha fazla konuşmak istemiyorum, bu konunun kapanıp acilen unutulması gerekiyor" ifadelerini kullandı.



TURABİ VE ADEM ÖZÜR DİLEDİ



Turabi Çamkıran, "Öncelikle kız kardeşlerimden özür diliyorum. Benim için oldu bitti, bir daha da olmaz. Kimse kusura balkmasın" dedi.



Adem Kılıççcı ise "Böyle güzel iki galibiyetin ardından böyle bir şey yaşanmasını ne ben isterim ne de herhangi birisi iter. Bazen uğursuzluk insanın istemeği anda gelir ve can sıkar. Suçlu veya suçsuz aramıyoruz, bir tarfik kazası. Bundan sonra birbirimize konuşurken, davranırken biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor, bunu da öğrenmöiş olduk. Kadın yarışmacıların hepsi kardeşimiz, ister istemes biraz agresif olup onların da korkmasını sağladık. Kusura bakmasınlar hepsinden teker teker özür diliyorum. İnşallah bir daha böyle bir şey yaşanmaz" şeklinde konuştu.





 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin