Survivor'da bu hafta kim elendi?

SMS oylamasının ardından adaya veda eden isim belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da bu hafta kim elendi?

TV8'in sevilen yarışma programı 'Survivor'da kim elendi?' sorusu dün akşam yayınlanan haftanın son bölümüyle cevap buldu.



Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu yine Gönüllüler kazandı. Sabriye ve Furkan'ın ardından adı en çok yazılan İlhan Mansız 3. eleme adayı oldu. SMS oylamasında en az oyu alan Furkan, Survivor'dan elendi.



Survivor'da dün akşam yayınlanan 19. haftanın son bölümünde, ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Büyük mücadelenin ardından 1-1 eşitlikle finale kalan oyunu Gönüllüler takımı kazandı.



Adaya veda eden isim belli oldu



Ada konseyinde ünlüler takımından adı en çok yazılan İlhan; Sabriye ve Furkan'ın ardından üçüncü eleme adayı oldu. Hafta sonu yapılan toplu oylama sonucuna göre en az SMS oyunu alan Furkan Survivor'a veda etti.



Acun Ilıcalı, haftanın en iyilerini açıkladı



Acun Ilıcalı, son veda konseyinde performans ödülünün ise çay ve şekerpare olduğunu açıkladı. En iyi performans ödülünün sahibi ile en iyi ikincinin paylaşacağı ödülü erkeklerde Ogeday kazandı. İkinci en iyi isim ise Gökhan oldu. Kızlarda ise birinci Sema, ikinci Elif oldu.



Furkan, neler söyledi?



Karar sonrası gözyaşlarını tutamayan Furkan şöyle konuştu: "Nasibim buraya kadarmış. İyi ki bu yaşımda buraya gelmişim. Halkımız böyle taktir etmiş. Ben değil Sabriye ve İlhan'ın burada kalması gerekiyormuş. Sesimi titreten Sema ablam ve Serhat abim oldu. Biz yeri geliyordu kavga ediyorduk ama Serhat abiye kalbimdeki sevgim bambaşka. Belki aynı anne babadan değiliz ama Serhat abi benim abim bundan sonra. Sema abla öyle. İlhan abi babam gibi. İnşallah Kıbrıs'ta şampiyon bu üç isimden biri olacak. Dönüşte hayallerimi gerçekleştireceğim. Onların temellerini burada attım."



Survivor'da bu hafta kim elendi?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin