Survivor'da bu hafta kim elendi? İşte, Survivor 2017'de adaya veda eden sürpriz isim!

Ada konseyi sonrası Survivor 2017'ye veda eden isim belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da bu hafta kim elendi? İşte, Survivor 2017'de adaya veda eden sürpriz isim!

TV8'in reyting rekortmeni fenomen yarışma programı Survivor 2017'de bu akşam nefes kesen anlar yaşandı.



Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında bu akşam eleme konseyi heyecanı yaşandı. Gönüllüler takımından Erdi ve Berna'nın, Ünlüler takımında ise Adem ve Sabriye'nin eleme potasına kaldığı ada konseyinde elenen isim zor anlar yaşadı. Eleme konseyinden öncede iki takım iletişim oyunu için kıyasıya yarıştılar. Peki, survivor'da bu hafta kim elendi? İşte, survivor'da birleşme partisinden önce adaya veda eden son isim.



Ekranların soluksuz takip edilen dünyanın en zor yarışması olarak gösterilen Survivor'da bu akşam eleme heyecanı yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımında ikişer kişinin potada yer aldığı eleme konseyinde heyecan doruktaydı. Acun Ilıcalı yapılan SMS oylamasının sonucunda, survivor'da birleşme partisinden önce adaya veda eden son ismi açıkladı. Peki, survivor'da bu hafta kim elendi? İşte, adaya veda eden isim...



Survivor'da kim elendi?



Survivor 2017'de eleme heyecanı bu akşam ekranlara geldi. Ekranların en sevilen ve en çok izlenen yarışma programı Survivor 2017'de eleme heyecanı yaşandı. 4 eleme adayının belli olduğu Survivor 2017'de kim elendi sorusu bu akşam yanıtını buldu. Gönüllüler takımından Erdi ve Berna, ünlüler takımından ise Adem ve Sabriye'nin yr aldığı eleme potasında elenen isim Acun Ilıcalı tarafından yapılan SMS oylaması sonucunda açıklandı. Survivor 2017'de birleşme partisinden önce adaya veda eden son isim Erdi Ünver oldu.



İletişim oyununu kim kazandı?



Survivor 2017'de bu akşam oynanan iletişim oyununda ünlüler takımı ailelerinden gelen mektuplar için gönüllüler takımı ise arkadaşlarından gelen mesajlar için yarıştılar. Sema Apak ve Serhat Akın için oldukça önem arz eden iletişim oyununda nefes kesen anlar yer aldı. Serhat Akın ve Sema Apak'ın müthiş performansı ünlüler takımını ödülle buluşturdu. Ünlüler takımı ceza oyununun avantajıyla da ödüle giden takım oldu.



Birleşme partisi ne zaman yapılacak?



Eleme adayları Survivor'a veda etme stresi yaşarken potanın dışında kalan isimler birleşme partisi için heyecan içerisinde. Survivor birleşme partisinin muhteşem olacağı haberini Acun Ilıcalı son bölümde gerçekleşen konseyde verdi. Acun Ilıcalı muhteşem bir birleşme partisi için hazırlıkların yapıldığını söyledi. Parti sonrasında Ünlüler ve Gönüllüler aynı adada yaşamaya başlayacak. Peki, birleşme partisi ne zaman? Birleşme partisi Survivor 2017'deki son elemenin ardından gerçekleşecek. Buna göre önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi beklenen birleşme partisi ile ilgili kesin bir gün henüz yok.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin