'Survivor'a katılamadı, Acun Ilıcalı'ya kırıldı

Yarışmaya katılamayan sanatçı, televizyoncuya olan kırgınlığını ekranda paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
'Survivor'a katılamadı, Acun Ilıcalı'ya kırıldı

Sanatçı Hazım Körmükçü Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına konuk oldu.



Star TV'de yayınlanan yarışma programı 'Survivor'a katılmayı çok istediğini ve Acun Ilıcalı ile görüştüğünü açıklayan ünlü sanatçı, Ilıcalı'nın kendisine cevap vermediğini ve bu sebeple ona kırıldığını söyledi. Ödül törenlerine ateş püsküren Körmükçü, "Ödüllere inanmıyorum çünkü hepsi sahtekarca!" dedi.



Hazım Körmükçü'nün açıklamalarından satır başları şöyle:



"Survivor'u sürekli izliyorum. Beğeniyle izliyorum. Survivor'a katılmayı da çok istiyorum. 



Acun ile dostluğumuz, karşılaşmışlığımız yok. Ama ekrandan göründüğü kadarıyla sıcaklığı olan, gönül kapısı açık bir insan. Bizim camiada aklınıza gelmeyecek yerlerden sizi ararlar ama bir Allah'ın kulu size dönmez. Bizzat görüştüm Acun Ilıcalı'nın kendisiyle. Survivor'a katılmak istediğimi söyledim. "Haber vereceğiz Hazım'cım, arkadaşlar dönerler" dedi ve sonuç olarak kimse dönmedi. Acun'a kırılmadım desem yalan olur. 



'ÖDÜLLERE İNANMIYORUM ÇÜNKÜ HEPSİ SAHTEKARCA'

 

Türkiye'de verdikleri ödülün ne olduğunu bilmeyen adamlar jüri oluyor. Tüm ödüller sahtekarca! Türkiye’de 100 ödül veriliyorsa belki 3'ü doğrudur. Ödülleri kimin alacağını kulis ilişkileri belirliyor. Ödüle filan inanmıyorum hepsi sahtekarca! Benim hiçbir ödülüm yok Aday olmuşumdur ama ödülüm yok. Almak da istemem.



'EŞİMLE 21 GÜN AYRI KALDIK'



Eşim çok yakın bir arkadaşımızın mahkemesinde şahit olmak için gidince hakkımızda boşanacağımıza dair haberler çıktı. İkimiz de emeğiyle çalışan insanlarız. Geçmişte çok yoğun olduğumuz için birbirimize çok az vakit ayırabiliyorduk ve nitekim eşimle 21 gün ayrı kaldık. Sonunda ise aşk kazandı. Biz birbirimizi çok sevdiğimiz için ve aşkımız bitmediği için bu badireyi atlattık. Benim son durağımda ineceğim kişidir Hilal'dir."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin