Survivor şampiyonu 2015 All Star'ı kim kazandı?

Survivor All Star şampiyonu 2015 birincisi kim kazandı belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor şampiyonu 2015 All Star'ı kim kazandı?

Survivor All Star 2015 şampiyonu kim oldu. Survivor all star şampiyonuTurabi oldu. Turabi 500 bin liralık büyük para ödülünü kazandı.



Survivor All Star şampiyonunu belirleyen gece saat 20.00'da TV8 canlı yayınıyla ekranlara geldi. Acun Ilıcalı Survivor 'a katılan bütün yarışmacılar için hazırlanan videoları ekrana getirdi. Survivor şampiyonunu belirleyecek SMS oylaması da canlı yayında devam etti.

 



TURABİ ÇAMKIRAN SURVİVOR ŞAMPİYONU 



Turabi Çamkıran Survivor All Star'da Kıbrıs biletini alan ilk isim olmuştu. Turabi Çamkıran su oyunları dışında bugüne kadar mükemmel bir performans sergiledi. Öfkesine ve tahriklere kapılmayarak yenilmez bir rakip oldu. Turabi Çamkıran son haftaya kadar performans açısından Hilmicem'in arkasında yer alıyordu. Ancak final haftasında performans birinciliğini de ele geçirdi. Turabi Çamkıran'ın SMS sıralamasındaki yeri istikrarlı bir seyir izledi ve Survivor All Star gönüllüler SMS sıralamasında ikinciliğe demir attı. İlk haftalarda gelen birinciliği öfkesi, rakiplerine olan saygısızlığı ve zihinlere çakılan IŞİD kelle kesme hareketi sebebiyle kaybetti. Finale kadar da bir daha birincilik yüzü göremedi. Buna karşılık yine de Survivor All Star şampiyonluğunun tartışmasız en favori ismi olarak Turabi Çamkıran öne çıkıyordu.



Haberin tamamı için TIKLAYINIZ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin