Survivor finalini izlemenin maliyeti 4 bin TL!

Survivor, bu yılki finalini de Kıbrıs'ta yapacak...

Google Haberlere Abone ol
Survivor finalini izlemenin maliyeti 4 bin TL!

Acun Ilıcalı'nın patronu olduğu TV8 kanalında yayınlanan Survivor yarışması, bu yılki finalini de Kıbrıs'ta yapıyor.



Kıbrıs'ta Survivor'u izlemenin seyirci maliyetiyle ilgili dikkat çeken bir yazı kaleme alan Milliyet Cadde yazarı Sefa Karahasan, toplamda 500 bin TL'yi bulan tutarın, kişi başı 4 bin TL'ye denk geldiğini açıkladı.



İşte, Karahasan'ın o yazısı:



"TV8’nin patronu Acun Ilıcalı, son yıllarda Kuzey Kıbrıs’ın gönüllü Turizm Bakanı gibi. Acun Bey, milyonların izlediği ‘Survivor’ finallerini her sene Kıbrıs’ta yaparak, finale yaklaşıldığı andan itibaren adını kullanarak ülkenin tanıtımına büyük katkı sağlıyor. Bunu yaparken, KKTC’den bir kuruş menfaat beklemiyor. Gönülden Kıbrıslı Türkler’i destekliyor. Bunu KKTC’nin tüm yetkilileri de yakından biliyor. ‘Survivor’ finali ile ilgili konuştuğum Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu, finalin Kıbrıs’ta yapılacak olmasından çok  mutlu. “Acun Bey’e, KKTC Turizm Bakanı olarak teşekkür ediyorum. En fazla eksikliğimiz olan tanıtım konusunda ciddi desteği oluyor” diye konuşan Ataoğlu, “Survivor’ın gelecek dönemlerde bir haftalık sürece yayılmasını da isteriz. Acun Bey’i ve ekibini burada bir hafta boyunca ağırlamaktan mutluluk duyarız” dedi. Acun Ilıcalı’ya, Kuzey Kıbrıs turizmine katkılarından dolayı bir plaket verilmesi düşünülüyor.



Eğer müsaitlik olursa, Bakan Sayın Ataoğlu ile Acun Bey buluşabilir. Böylece Ataoğlu’nun, KKTC hükümeti olarak Acun Medya’ya, ilk elden teşekkür edeceğini söyleyebiliriz."



Yazının tamamını okumak için TIKLAYIN...



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin