Survivor 2019'da ilk elenen kim oldu?

Survivor Türkiye - Yunanistan yarışmasında adaya veda eden ilk isim belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor 2019'da ilk elenen kim oldu?

TV8'in reyting rekortmeni fenomen yarışması Survivor 2019'da ilk elenen isim belli oldu. Yunan takımından üç kişinin eleme adayı olarak yer aldığı Survivor'da elenen isim yapılan ada konsey sonucu açıklandı. Peki, Survivor'da kim elendi?



Survivor 2019'da heyecan doruğa çıktı. Bu yıl 13. sezonuyla ekranlara gelen sevilen yarışmada bir kişi bu akşam hayallerine henüz 4. bölümden veda etti. Peki, Survivor'da elenen isim kim oldu?



Ödül oyununu hangi takım kazandı?



Survivor'da bu akşam Türkiye ve Yunanistan takımları kadınlar ve erkekler olarak ikiye ayrıldılar. Büyük bir çekişmeye sahne olan yarışmaları kadınlarda Türkiye takımından Melisa, erkeklerde ise Yunan takımından Spyros kazandı. Melisa, ödülünü Sude ve Ecem'le paylaşırken, Spyros ise Panagiotis ve Kyrikos ile paylaştı.



2. ödül oyununu hangi takım kazandı?



Survivor'da bu akşam 2. ödül oyunu Türkiye takımının büyük üstünlüğüne sahne oldu. Şimdiye kadar oynanan birçok oyunda Yunan takımına karşı üstünlük kuran Türkiye takımı, bu kez de 10-3 gibi bir skorla Yunan takımını mağlup etti ve bisküvi ödülünün sahibi oldu.



Survivor'da kim elendi?



Dün akşam ekrana gelen ada konseyi öncesi dokunulmazlık oyunlarını kaybeden Yunan takımında eleme adayları belli olmuştu. Yunan halkının vereceği oylarla belli olan eleme gecesinde adaylar İoulieta Kitrinou, Spyros Gourdoupis ve Dimitra Tsaganou olmuştu ve yarışmaya veda eden isim Demi oldu.



Survivor 2019'da ilk elenen kim oldu?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin