Survivor 2017 ödül oyununu kim kazandı?

Survivor'da dün akşam nefes kesen bir ödül oyunu heyecanı yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Survivor 2017 ödül oyununu kim kazandı?

Ekranların herkes tarafından büyük bir heyecanla takip edilen, dünyanın en zor yarışması olarak gösterilen survivor'da bu akşam oldukça lezzetli bir ödül oyunu oynandı. Acun Ilıcalı ödülü açıkladığı anda iki takımında adeta ağzı sulandı. İki takımda oldukça konsantre olmuşken önlerinde oldukça zor bir etap vardı. Peki, survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte nefes kesen mücadele.



ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI



Survivor 2017'de bu akşam oynanan ödül oyununda iki takım yarışmacıları da adeta soluksuz mücadele ettiler. Acun Ilıcalı tarafından açıklanan ödül ünlüler ve gönüllüler takımında adeta şok etkisi yarattı. Fırında patates ve tavuk olan ödül oyununda tatlı olarakta magnolia verildi. Ünlüler takımı oyunun ilk etabında müthiş bir performans sergiledi ve durumu 1-0'a getirdi. İkinci turda da ünlüler takımı rüzgarı esti. Tüm takımının eksiksiz oynamasıyla ünlüler takımı oyunu 2-0 kazandı ve müthiş ödülün sahibi oldular. 



TUĞÇE VE BULUT ARASINDA GERİLİM 



Tuğçe ve Bulut arasında oynanan ödül oyunu esnasında tansiyon yükseldi. Oyuna çıkan Bulut oyun bittikten sonra kaybetmesininde siniriyle bench'e geldi. Tuğçe o esnada Bulut'a hatalarını söylerken Bulut bunu kabul etmedi. Parkur'da öyle olmuyor Tuğçe diyen Bulut'un sesi yükselmeye başladı. İki yarışmacı da birbirlerine ters gittiler. Fakat bir süre sonra olaylar duruldu ve yarışma tüm hızıyla devam etti. 



SURVİVOR'DA KİMLERİN ADI YAZILDI?



Dün akşam yapılan ada konseyinde ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı, takım oylaması ile Erdi'nin adını yazarken, bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Tuğçe, Berna'nın adını söyledi.



İkinci kaybedilen dokunulmazlık oyununda ise takım oylamasından çıkan isim Bulut oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Volkan ise Gökhan ismini vererek potanın son adayını belirlemiş oldu. Bu kararın ardından potada Erdi, Berna, Bulur ve Gökhan elenme adayı olarak potada yer alıyor



DURMAYAN YAĞMUR YARIŞMACILARI MAHVETTİ



Dominik'te şiddetini hiç kaybetmeden sürekli yağan yağmur yarışmacıların bütün sinir sistemini dağıttı. Hem uykusuzluk çeken hem de sürekli ıslak bir vaziyette gezmek zorunda kalan yarışmacılar zor günler geçirdi. İkinci gün gerçekleşen dokunulmazlık oyununda ise tam anlamıyla titreyerek sahaya çıkan iki takım oyuncuları soğuktan şikayetçiydi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin