Survivor 2016'da bu hafta adaya kim veda etti?

Survivor 2016 yarışmasında dün akşam heyecan dolu bir eleme gecesi yaşandı. Bakın hangi isim elendi...

Google Haberlere Abone ol
Survivor 2016'da bu hafta adaya kim veda etti?

Hürriyet'te yer alan habere göre, Survivor 2016'dan bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı gönüllüler takımından çıktı. Merakla beklenen Survivor gönüllüler SMS sıralaması sonuçları saat 23.30'dan sonra Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. 



Ödül oyunlarında şansları dönen gönüllür dokunulmazlık oyunlarında yıkıldılar. İki dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı 3 ismi elede gördü.



Survivor 17 Mayıs 2016 ada konseyi kim elendi sorusunun yanıtı için toplandı. Survivor'da eleme adayı olan gönüllüler takımından 3 isim şunlardı;



Gizem Kerimoğlu : Birinci dokunulmazlığın ardından ada konseyinde yazıldı. 

Serkay Tütüncü : Bireysel dokunulmazlığı kazanan Gizem Kerimoğlu tarafından ismi söylendi. 

Damla Can : İkinci dokunulmazlığın kaybedilmesinin ardından ada konseyinde adı yazıldı.



SURVİVOR GÖNÜLLÜLER OY SIRALAMASI SONUÇLARI



Acun Ilıcalı Survivor gönüllüler oy sıralaması SMS sonuçlarını açıkladı. Buna göre elenen isim sıralamada sonda olan Gizem Kerimoğlu oldu.



SURVİVOR'DAN ELENEN GİZEM KERİMOĞLU'NDAN VEDA KONUŞMASI



Gizem Kerimoğlu elendikten sonra yaptığı açıklama "Survivor'da hikayesi olan insanlardan biri olduğumu düşünüyorum. Bu hikayeyi kurgulayıp gelmedim ama kahramanı oldum. Yunus'un da dediği gibi bugün çantamı hazırlayıp geldim. Burada büyüdüm güçlendim. Geride bıraktığım hayatıma aynı hedeflerimle, mücadelemle devam edeceğim. Çok üzgünüm, ama benim için olması gereken buymuş" dedi. AyrıcaAcun Ilıcalı da Gizem Kerimoğlu'nu üslubu ve efendiliği için kutladı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin