Sürü filmi, çekildiği yerde yeniden gösterildi

Gösterime Fatoş Güney ve Levent İnanır da katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Sürü filmi, çekildiği yerde yeniden gösterildi

Yılmaz Güney’in unutulmaz filmi Sürü, çekildiği yer olan Siirt’in Pervari ilçesinde Fatoş Güney ve Levent İnanır’ın da katılımıyla tekrar gösterildi.



Sürü filmi, çekildiği yerde yeniden gösterildi



Bu yıl 11-15 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen 2. Siirt Uluslararası Kısa Film Festivali, 13 Kasım Çarşamba günü önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. 35 yıl önce yitirdiğimiz usta yönetmen ve oyuncu Yılmaz Güney'in unutulmaz filmi Sürü, çekildiği yer olan Pervari ilçesinde yeniden izlendi. Filmin çekim alanlarının da ziyaret edildiği etkinliğe Yılmaz Güney'in eşi Fatoş Güney'in yanı sıra; Sürü’nün oyuncularından Levent İnanır, oyuncular Atılay Uluışık, Ferhat Yılmaz, Sermin Hürmeriç, Atilla Olgaç, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Adnan Erdoğan, yönetmenler Ömer Uğur, Jale Atabey, Hakan Kurşun, senarist Hakan Aksun ve yapımcı Harun Türk de katıldı.



Sürü filmi, çekildiği yerde yeniden gösterildi - Resim : 2



Film gösteriminin ardından katılımcıları Pervari Kaymakamı Musa Aydemir’le birlikte makamında ağırlayan Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Fatoş Güney ve Levent İnanır’a birer plaket de takdim etti.



Sürü filmi, çekildiği yerde yeniden gösterildi - Resim : 3



2. Siirt Uluslararası Kısa Film Festivali, 15 Kasım Cuma akşamı gerçekleştirilecek ödül töreniyle sona erecek.



Sürü filmi, çekildiği yerde yeniden gösterildi - Resim : 4



Sürü filmi, çekildiği yerde yeniden gösterildi - Resim : 5


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin