Sürpriz veda! Survivor'da bu hafta kim elendi?

Veda konseyinin ardından elenen isim belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Sürpriz veda! Survivor'da bu hafta kim elendi?

'Survivor'da bu hafta kim elendi', sorusu yanıt buldu. TV8'in fenomen yarışma programı Survivor'ın dün akşam yayınlanan bölümünde yapılan eleme konseyinde Gönüllüler takımından elemeye kalan Berna, Tuğçe ve Ogeday'dan en az SMS oyunu alan Tuğçe Melis Demir, Survivor'a veda etti.



Ödül için yarıştılar



Survivor'ın son bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı iletişim ödülü için karşı karşıya geldi. Ünlüler kazanırsa arkadaşlarının hazırladığı videoları izleyeceği, gönüllüler kazanırsa aileleriyle mesajlaşma hakkı kazanacağı yarışma ünlüler takımının oldu.



Kahve ve çikolatalı ekler ödüllü haftanın performansları da açıklandı. En iyi performans ödülünün sahibi ile en iyi ikincinin paylaşacağı ödülü erkeklerde Furkan kazandı. İkinci en iyi isim ise İlhan oldu. Kızlarda ise birinci Sema, ikinci Elif oldu.



Acun Ilıcalı'dan flaş açıklama: Türkiye'de ilk olacak



Acun Ilıcalı, son bölümde yaptığı açıklamada iddialı bir ödül oyunu olacağını söyledi. Ilıcalı şu sözleri dile getirdi: "Bundan sonraki ilk ödül oyunu Survivor ve Türk televizyonlarında ilk olacak. Şimdiye kadar hiç verilmemiş bir ödül vereceğiz"



Tuğçe, adaya veda etti



Veda konseyinde Berna, Tuğçe ve Ogeday'dan en az SMS oyunu alan Tuğçe Survivor'dan elendi. Survivor'dan elenen Tuğçe karar sonrası şunları söyledi:



"Buraya gelirken ne kadar sevindiysem giderken isyan etme lüksüm olduğunu düşünmüyorum. Devam etmem gerekiyormuş gibi hissediyordum. Yapcak bir şey yok. Şu an çok tuhaf hissediyorum. Gitmeyecekmiş gibiyim ama sonuna geldim. Arkadaşlara başarılar diliyorum. Burası çok güzel keyfini çıkarmaya baksınlar."



Sürpriz veda! Survivor'da bu hafta kim elendi?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin