Sürpriz ayrılık! Survivor'da bu hafta kim elendi?

SMS oylamasının ardından adaya veda eden isim belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Sürpriz ayrılık! Survivor'da bu hafta kim elendi?

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor'da, çekişmeli geçen iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Gönüllüler takımından 4 kişi eleme potasına girmişti. Peki Survivor'da kim elendi?



TV8'de yayınlanan Survivor 2018 hız kesmeden devam ediyor. Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki rekabet devam ediyor. Bu haftaki dokunulmazlık oyunlarında yine heyecan doruktaydı.



Survivor'da kim elendi?



Survivor'da bu hafta iki dokunulmazlık oyununu da Ünlüler takımı kazandı ve Gönüllüler takımından 4 kişi eleme potasına düştü. Eleme potasına düşen isimler ise Yağmur, Birsen, Nagihan ve Damla olmuştu.



Sevilen yarışmada bu hafta hayallerine veda eden isim Birsen Bekgöz oldu. Bekgöz:" Burada yarışmak çok güzeldi. Hakkımızda hayırlısı. Kalan arkadaşlarımın hepsine başarılar diliyorum. Bir yanlışım, kusurum olduysa affola" sözleriyle arkadaşlarına ve yarışmaya veda etti.



Sürpriz ayrılık! Survivor'da bu hafta kim elendi?



Baraka ve ödül oyununu hangi takım kazandı?



Survivor'da eleme gecesi heyecanında ilk olarak baraka oyunu oynandı. Müthiş bir finale sahne olan baraka oyununu 10-9 skoru ile son oyunda kazanan Gönüllüler, barakanın bu hafta sahibi oldu.



Gecenin ikinci oyunu ise ödül oyunuydu. Ödülün çok güzel bir akşam yemeği olduğu zorlu oyunu da yine Gönüllüler takımı kazanmayı başardı ve bu akşam iki oyunun birden galibi oldu.



İşte, Survivor yeni bölüm fragmanı;




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin