Açıkladılar! Aleyna Tilki ile Mustafa Mert aşkı mı yaşıyor?

Aleyna Tilki'nin yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Açıkladılar! Aleyna Tilki ile Mustafa Mert aşkı mı yaşıyor?

Emrah Karaduman’la yolları ayrılan genç şarkıcı Aleyna Tilki’nin Mustafa Mert Koç’la yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.



Aleyna Tilki’nin adı bir süredir aranjör Emrah Karaduman’la anılıyordu. İddiaya göre ilişki büyük bir kavgayla sona erdi, iki taraf da sosyal medyada birbirlerini sildi. Tilki’nin şimdilerde “Hayat Bazen Tatlıdır” dizisiyle tanınan Mustafa Mert Koç’la görüştüğü söyleniyor. İkilinin sosyal medyada paylaşılan fotoğrafına Koç’un halasının yaptığı yorum da dikkat çekici: “Yakışır yakışıklı oğluma!”



Aleyna Tilki ile Kaliforniya’da böyle görüntülenen Mustafa Mert Koç’un adı daha önce oyuncular Elif Doğan ve Seray Kaya ile anılmıştı.



Açıkladılar! Aleyna Tilki ile Mustafa Mert aşkı mı yaşıyor?



Mustafa Mert Koç ve Aleyna Tilki'den aşk açıklaması



Çıkan haberler üzerine ilk önce Mustafa Mert Koç,  Instagram'ın hikaye bölümünden "Aleyna Türkiye'den tanıdığım bir arkadaşım. L.A.'de karşılaştık, sohbet ettik. Bundan sonra da sohbet ederken görebiilirsiniz." açıklamasında bulundu. Aleyna Tilki de Koç'un paylaşımını "Mustafa bir kaç satır yazmış zaten, ben de ekleyeyim; yazılan çizilen diğer iddialar asılsız" notunu ekleyerek paylaştı.



Açıkladılar! Aleyna Tilki ile Mustafa Mert aşkı mı yaşıyor? - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin