Şükran Ovalı doğuma giderken…

Geçtiğimiz ağustos ayında anneliği tadan oyuncu Şükran Ovalı, sosyal medya hesabından doğuma giderken ve sonrasında çekilmiş kareleri takipçileriyle paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Şükran Ovalı doğuma giderken…

Futbolcu Caner Erkin ile 2017 yılının ocak ayında dünya evine giren oyuncu Şükran Ovalı, bu evliliğin meyvesini geride bıraktığımız ağustos ayında kucağına almıştı. Anne olmanın mutluluğunu takipçileriyle de paylaşan Ovalı, geride bıraktığımız gün sosyal medya hesabından dikkat çekici paylaşımlara imza attı.



Şükran Ovalı doğuma giderken…



Doğum fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Ovalı, bu karelerde dostlarıyla birlikte doğumhaneye girmeden önce görülüyor.



Şükran Ovalı doğuma giderken… - Resim : 2



Paylaşımlarda Şebnem Bozoklu’nun heyecanı gözlerden kaçmazken, Ovalı’nın boynundaki ‘Çilli’ kolyesi de dikkatlerden kaçmadı.



Şükran Ovalı doğuma giderken… - Resim : 3



DUYGUSAL SATIRLAR



Şükran Ovalı yaşadığı heyecanı satırlara da şu sözlerle döktü:



“Canım dostlarım iyi ki aynı bahçenin çocuklarıyız. İyi ki sırtımı size dayadım! Arkamdan el sallayışınız…



Şükran Ovalı doğuma giderken… - Resim : 4



Benimle gülüp benimle ağlamanız, benden daha heyecanlı dostlarım vardı mesela… Şanslıyım şükür, iyi dostlar biriktirdim.



Şükran Ovalı doğuma giderken… - Resim : 5



Hepinize tek tek teşekkür ederim. Bu unutulmaz anda beni yalnız bırakmadınız. Bana dua eden, tanımadığım ama hep hissettiğim güzel insanlar, size de teşekkür ederim.



Şükran Ovalı doğuma giderken… - Resim : 6



Allah isteyen herkese nasip etsin bu muazzam duyguyu. Çilli sen de yanımızdaydın ve ve benim canım eşim, yol arkadaşım, seni öyle çok seviyorum ki kelimeler yetmez… Elimi hiç bırakma Caner”



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin