'Star Wars' hayranı ünlüler, 'Güç Günü'nde buluştu

Tanınmış isimler, 'Star Wars Güç Günü'nde bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
'Star Wars' hayranı ünlüler, 'Güç Günü'nde buluştu

Dünya sinema tarihine damgasını vuran 'Star Wars' efsanesinin yeni filmi 'Star Wars Güç Uyanıyor'un yaklaşan vizyonu öncesinde, 'Star Wars' ürünlerinin satışa çıkışı kutlandı. 



4 Eylül Cuma akşamı 'Star Wars' ürünlerinin dünyayla aynı anda Türkiye'de de satışa çıkışı '4 Eylül Star Wars Güç Günü' adı altında Disney ve D&R işbirliğinde İstanbul, Ankara ve İzmir'deki belirli D&R mağazalarında gerçekleşen özel etkinliklerle kutlandı.



Etkinliklerin her noktasında serinin her yaştan hayranının gerek kostüm gerekse filme özel aksesuarlarla katılım gösterdiği gecede Etiler D&R'da ise şarkıcı Betül Demir, oyuncu Ali Aksöz ve Hakan Yılmaz ile fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut gibi 'Star Wars' hayranı ünlüler de ağırlandı.



"'Star Wars' hayranı ünlüler, 'Güç Günü'nde buluştu" Galerisine Göz At



'Star Wars' film müziklerinin canlı yorumlandığı, davetlilerin ışın kılıcı yapım atölyelerine katılıp Star Wars Padawan Akademisi'nde Jedi olmanın inceliklerini öğrendiği gecede sanat ve spor camiasının temsilcilerinin 'Star Wars Güç Günü'ne özel tasarımları da Etiler D&R'da sergilendi. Aralarında Ayşe Tolga, Can Bonomo, Erdil Yaşaroğlu, Gupse Özay, Mehmet Turgut ve Sinan Güler'in tasarımlarının yer aldığı sergi etkinliğe katılan tüm 'Star Wars' hayranlarından tam not aldı. Mehmet Turgut hem 'Star Wars' dünyasının kahramanlarıyla hem de tasarladığı Stormtrooper kaskıyla fotoğraflara poz verdi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin