Star TV'nin yeni dizisine eşi görülmemiş lansman!

Star TV’nin yeni dizisi 'Anne’nin yurt dışı tanıtımı için eşi benzeri görülmemiş bir lansmana imza atıldı…

Google Haberlere Abone ol
Star TV'nin yeni dizisine eşi görülmemiş lansman!

Cansu Dere ve Vahide Perçin’in başrollerini paylaştığı Star TV’nin yeni dizisi "Anne"nin yurtdışı pazarlama ve satış faaliyetlerini “Mother” adıyla yürütülen Global Agency, Anne dizisinin yurt dışı tanıtımı için eşi benzeri görülmemiş bir lansmana imza attı.



Star TV'nin yeni dizisine eşi görülmemiş lansman!



Dünyanın en büyük televizyon fuarı olan MIPCOM için 80 farklı ülkeden Cannes’a gelen uluslararası dizi alıcıları, Cannes’dan Monte Carlo’ya özel helikopterlerle götürüldü. Nikki Beach’de ağırlanan misafirler, "Anne" dizisinin başrol oyuncusu Cansu Dere ile bir araya geldi.



Star TV'nin yeni dizisine eşi görülmemiş lansman! - Resim : 2



İstanbul’da devam eden yoğun set programına 1 gün ara vererek Cannes’a a gelen Cansu Dere, hem katılan tüm yabancı misafirler ile fotoğraf çektirdi hem de yabancı basının sorularını yanıtladı. Balmain elbisesi ile davete katılan Cansu Dere, davetliler tarafından çok beğenildi.



Star TV'nin yeni dizisine eşi görülmemiş lansman! - Resim : 3



Yönetmenliğini Merve Girgin Aytekin’in üstlendiği MED Yapım - MF Yapım ortak yapımı olan dizinin çekimleri devam ediyor. Başrollerini Vahide Perçin, Cansu Dere ve küçük oyuncu Beren Gökyıldız’ın paylaştığı dizinin senaristliğini ise Berfu Ergenekon üstleniyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin