Star TV'den yeni dizi! Yapımcısı hangi şirket?

Özel bir timin hikayesini anlatan Söz'ün ilk fragmanı yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Star TV'den yeni dizi! Yapımcısı hangi şirket?

Televizyon dünyasının iki başarılı ismi Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın yapım şirketlerinin birleşmesi ile oluşan TIMS&B'nin ilk projesi ‘Söz’ için geri sayım başladı. “Gözün Arkada Kalmasın” sloganıyla dikkat çeken “Söz” dizisinin ilk tanıtımı geçtiğimiz gün yayınlandı.



Tanıtımda; bir çatışmanın ortasında yüze yakın teröristin arasında kalan Özel Kuvvetler Timi'nin on iki mensubu, bu umutsuz anın içinde ve ölümün kıyısındayken, komutanlarına hayatta kalacaklarına ve görevi tamamlayacaklarına dair “Söz” veriyor. Dizinin adına da gönderme yapan tanıtım, izleyenler tarafından büyük ilgi gördü.



Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği, senaryosunu Ethem Özışık’ın yazdığı ve bir Özel Kuvvet Timi'nin hikayesini konu alan “Söz” dizisinin çekimleri ise tüm hızıyla devam ediyor.



Yollarını intikamın birleştirdiği kahramanlar



Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı korkunç saldırı sonrası, vatanın dört bir yanından özel yeteneklere sahip on iki kahraman Özel Kuvvet Askeri görevlendirilir. Amaçları, ülkemize bela olmaya çalışan bu yeni ve çok tehlikeli terör örgütünün liderini bulup yok etmek ve örgütün kökünü kurutmaktır.



“Namlumuz namusumuz, Vatan cennetimizdir” diyerek yola çıkan cesaret dolu on iki can; birbirlerine hem kardeş, hem vatan, hem de siper olacaktır. Bu yolda karşılarına çıkan aşklarını kalplerine, özlemlerini ise toprağa gömeceklerdir. Atalarını, analarını ve yüreklerini ısıtan kim varsa yanlarında taşıyıp savaşacaklardır.



Üsteğmen Yavuz önderliğinde zorlu koşullarda, gece gündüz demeden düşmanla çetin bir mücadeleye girip şehadet yemini ederler.



On iki kahraman asker



Zekası ve cesaretiyle bütün timin saygısını ve güvenini kazanan kıdemli üsteğmen ve tim komutanı Yavuz rolünü başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş canlandırırken; vatanı için gözünü kırpmadan ölüme yürüyen bu özel timin diğer mensuplarını ise; Mustafa Yıldıran, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Atakan Arslan, Mehmet Ali Karakuş, Doğukan Polat, Oktay Samurkaş, Volkan Uygun canlandırıyor.



İşte, Söz dizisinin ilk tanıtımı;




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin