Star dizisine yeni bir oyuncu!

'Kaderimin Yazıldığı Gün'ün kadrosuna yeni bir isim katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Star dizisine yeni bir oyuncu!

Başrollerini Özcan Deniz, Hatice Şendil ve Begüm Kütük Yaşaroğlu'nun paylaştığı Star TV dizisi 'Kaderimin Yazıldığı Gün'e oyuncu Mehmet Bozdoğan da katıldı. 



Bozdoğan dizide, Elif'in (Hatice Şendil) ağabeyi rolünü üstleniyor.



'Kaderimin Yazıldığı Gün'de senaryo ekibi değişti



Salı akşamları ekrana gelen 'Kaderimin Yazıldığı Gün'de senaryo ekibi değişti. Dizi, 20'inci bölümden itibaren yoluna Banu Tekcan ve Devrim Yıldız Özdemir ile devam edecek.



"Star dizisine yeni bir oyuncu!" Galerisine Göz At



'Kaderimin Yazıldığı Gün'ün 21. Bölüm konusu şöyle:



Kahraman ne yaparsa yapsın Elif’i konuşturmayı başaramaz. Onu kendine inandırmanın başka yollarını arayacaktır. Elif'in ise tek istediği şey Kahraman’dan uzak olmaktır. Kerem de bu zor zamanında Elif’in yanında kalmaya kararlıdır. Öyle bir teklifte bulunur ki, Elif şaşkına döner.



Defne ise bir çıkmazdadır. İstediği gibi Kahraman'ın kalbini kazanamamıştır. Tekrar kocasını kendine aşık etmenin yollarını arayacaktır, akıllara gelmeyecek bir plan yapar.



Neval Elif'in üvey ağabeyi İbrahim'le iş birliği yapmaya çalışmaktadır. Ne var ki işler umduğu kadar kolay olmayacaktır. İbrahim babasının intikamını almaya kararlıdır. Eliflerin hayatı namlunun ucundadır.



Karısının kalbini bir türlü kazanamayan Yakup, çareyi Canan'dan yardım istemekte bulur. Baba kız Şükran'a bir sürpriz yapmaya karar verirler.



Bütün bunlar olurken Kıymet boş durmamıştır. Elif'in çocuğunu alması artık hayal olmuştur.



Kahraman ise Elif'in dünyasını değiştireceğine inandığı bir belgeyle Elif'e gider. Ama öyle bir manzarayla karşılaşır ki, şoke olacaktır.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin