STAR AGB İÇİN İCRA KARARI ÇIKARTTI

AGB´nin rating ölçümlerinden çıkmak için mahkeme kararı alan Star TV, karara uymayan AGB için icra kararı çıkarttı.

Google Haberlere Abone ol
STAR AGB İÇİN İCRA KARARI ÇIKARTTI

AGB, raporlamayı sonlandırmak için bir gün, ölçümlemeyi bitirmek için bir hafta istedi. Star TV Grubu da bu süreyi tanıdı...


ÖLÇÜMLEME ve raporlama konusunda Star TV Grubu'nun aldığı mahkeme kararını uygulamayan AGB Anadolu hakkında bir mahkeme kararı daha alındı.

Türk adaleti, AGB'nin mahkeme kararlarına saygı göstermemesi ve tedbir kararına uymayarak Star TV, Star Max, Kral TV ve Kanal 6 kanallarını ölçümlemeye devam etmesi nedeni ile AGB hakkındaki tedbir kararının cebri icra yoluyla, yani AGB tarafından uygulanmayan kararın icra kanalı ile uygulanmasına karar verdi.


MAHKEMENİN verdiği karar, dün AGB Anadolu A.Ş.'de hayata geçirildi ve gerekli yasal işlemler icra memurlarının da bulunduğu yetkililer tarafından uygulandı.

AGB Genel Müdürü ve avukatının raporlama ile ilgili bir gün, ölçümleme ile ilgili ise bir hafta içinde mahkeme kararına uygun düzenleme yapacaklarını taahhüt etmeleri üzerine Star TV ve Star Max avukatları cebri yola başvurmadılar.

Star TV yetkilileri, talep edilen süreyi AGB'ye tanıdılar.
BU kararla birlikte, AGB Anadolu şirketi artık hiçbir şekilde Star TV, Star Max, Kral TV ve Kanal 6 televizyonlarının izlenme oranlarını ölçümleyemeyecek ve raporlayamayacak. Çünkü artık sistem içerisinde Star TVGrubu'na bağlı kanallar yer almayacak.

Yani AGB Anadolu şirketi, bu kararın ardından artık tüm Türkiye'yi değil, kendi platformuna bağlı belli kanalların rating oranlarını ve yine o malum sistemiyle ölçümleyip, raporlayabilecek. STAR

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin