SPOR MEDYASINA YENİ BİR DANIŞMANLIK ŞİRKETİ

Her geçen gün daha da büyüyen spor ekonomisi yeni bir şirket daha kazandı. Spor hayatına basketbolla başlayan, yöneticilikle devam eden Hakan Artış, spor ekonomisinin artan iletişim ihtiyacına "HAKAN ARTIŞ Medya Spor İletişim Danışmanlık" şirketiyle yanıt verecek.

Google Haberlere Abone ol
SPOR MEDYASINA YENİ BİR DANIŞMANLIK ŞİRKETİ

Futbol ve basketbol başta olmak üzere her türlü ulusal ve uluslararası spor organizasyonu kitleleri bir araya getiriyor. Aynı heyecan-yarışma-sevinç ve hüzün duyguları binlerce insanın kalbinde aynı anda atıyor. Ve bu özelliği ile spor şirketlerin, sivil toplum kuruluşlarının kendilerini ifade etmelerinde etkin bir alan olarak ortaya çıkıyor.


HAKAN ARTIŞ Medya Spor İletişim Danışmanlık şirketinin vereceği hizmetler şöyle sıralanıyor: İletişim Danışmanlığı, Spor Medya İlişkileri, Spor İletişimi, Konu ve Gündem Yönetimi, Spor Sponsorluk Yönetimi, Kriz İletişimi ve Yönetimi, Etkinlik Tasarımı ve Yönetimi.


Hakan Artış bu alanlara 33 yıllık sporculuk deneyimini taşıyor. Basketbolcu olarak, 80 kez  Milli Basketbol Takımında, 13 yıl Fenerbahçe Basketbol Takımında ve 4 yıl Efes Pilsen Basketbol Takımında forma giyen Artış, aktif spor hayatını yöneticiliğe de taşımıştı.6 yıl süren Fenerbahçe Basketbol Takımları Yöneticiliği ve Genel Menajerliği, 3 yıl GİFT Tanıtım Ajansı Yönetim Kurulu Üyeliği ve Müşteri İlişkileri İletişimi, 2 yıl Ülker Spor Kulübü Medya İletişimi Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, 2 yıl Ülker Spor Kulübü Genel Menajerliği ve 3 yıl süren Ülker Kurumsal İletişim Medya ve Spor İlişkileri Müdürlüğü 33 yılın dönemeç noktaları olarak sıralanıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin