Spor basınının emektar gazetecisi son yolculuğuna uğurlandı

Önceki gün hayatını kaybeden Doğan Koloğlu toprağa verildi.

Google Haberlere Abone ol
Spor basınının emektar gazetecisi son yolculuğuna uğurlandı

Gazeteci yazar Doğan Koloğlu (86) son yolculuğuna uğurlandı.



Koloğlu için Zincirlikuyu Camisi'nde cuma namazının ardından düzenlenen cenaze törenine, FIFA İcra Kurulu Üyesi ve UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, kulüp başkanı Ünal Aysal ve yönetim kurulu üyeleri, sarı-kırmızılı kulübün eski başkanları Selahattin Beyazıt, Faruk Süren ve Adnan Polat, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ünal Uzun, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı Naci Arkan, teknik direktör Mustafa Denizli, Koloğlu'nun ailesi ve yakınları ile spor, siyaset ve medya dünyasından çok sayıda kişi katıldı.



Şenes Erzik, Doğan Koloğlu'nun Türkiye futbolunun gelişmesine büyük katkı sağladığını ve bu konuda kendisiyle sürekli bilgi alışverişi içinde olduklarını anlatarak, "Nur içinde yatsın, çok iyi bir insandı. Ülke futboluna da çok büyük katkıları oldu" dedi.



İrfan Aktar da Galatasaray Lisesi mezunu olan Koloğlu'nun sarı-kırmızılı kulübün birçok kademesinde hizmet verdiğini dile getirerek, "Ondan çok şey öğrendik. Bizim için büyük bir kayıp. Allah rahmet eylesin" diye konuştu.



Koloğlu'nun naaşı, kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.



Türk Telekom Arena'da tören düzenlendi



Galatasaray'da sporcu, teknik adam ve yönetici olarak görev yapan Doğan Koloğlu için Türk Telekom Arena'da tören düzenlendi.



Buradaki törene Galatasaray Kulübü Başkanı Aysal, yönetim kurulu üyeleri, sarı-kırmızılı futbolcular Sabri Sarıoğlu ve Engin Baytar, kulüp çalışanları ile Doğan Koloğlu'nun ailesi ve yakınlarının katıldı.



Yönetim kurulu üyesi Sedat Doğan, burada yaptığı konuşmada, Koloğlu'nun fikri, vicdanı ve irfanı hür bir Galatasaraylı olduğunu anlattı. Sedat Doğan, Koloğlu'nun yaptığı çalışmalarla Türkiye'de futbolun ileri gitmesini sağladığını söyledi. AA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin