Spor basınına yeni soluk!

Yeni bir spor gazetesi yayın hayatına başladı.

Google Haberlere Abone ol
Spor basınına yeni soluk!

İstanbul Anadolu Yakası'nın sporunu haber, yorum, magazin, röportajlarla sayfalarına taşıyan ve "Bölge Sporunun Sesi" sloganıyla yayına giren "Foto Gol Spor" gazetesi bugün okurlarıyla buluştu. 



Spor basınına yeni soluk!



Bünyesinde Şehir ve Belediye Dergisi ile Boğaziçi Haber gazeteleri bulunan Barkod Ajans tarafından yayınlanan gazete tamamen renkli 8 sayfa olarak hazırlandı. 



Genel Yayın Yönetmenliğini Futbol Plus Dergisi yazarı Mustafa Yaşar'ın yaptığı ve  şimdilik haftalık olarak yayınlanacak gazete, Temmuz ayından itibaren günlük olarak yayınını sürdürecek.



Spor basınına yeni soluk! - Resim : 2



Ulusal ve yerel gazetelerin spor sayfalarında her geçen dönem daha da az yer bulan alt ligler ve amatör sporlara gazeteleriyle hak ettiği değerde yer vermeyi amaçladıklarını söyleyen Foto Gol gazetesi Yayın Yönetmeni Mustafa Yaşar; "Anadolu Yakasında profesyonel liglerde mücadele eden bir çok futbol kulübü, bunun yanı sıra amatör branşlarda faaliyet gösteren spor kulüpleri ve dahi belediyeler ile kurumların spor organizasyonları var. Tüm bu spor organizasyonlarının ulusal ve yerel medyada nasıl yer bulduğu ortada. Biz Foto Gol ile spor medyasının bu açığını kapatmak ve bölge sporunun sesi olmak istiyoruz" açıklamalarında bulundu.

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin