SÖZ SIRASI ACUN´DA: RÖPORTAJ YAPTIĞIM KİMSE BENİ BOZMADI

Yaptığı röportajlar ve İngilizcesiyle eleştirilere maruz kalan Acun Ilıcalı Vatan Gazetesi´ne konuştu. Ilıcalı, kendisini Milliyet´te eleştiren Ece Temelkuran´a da yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
SÖZ SIRASI ACUN´DA: RÖPORTAJ YAPTIĞIM KİMSE BENİ BOZMADI

‘Hiç eleştiri almadım’ dediniz ama geçtiğimiz günlerde Ece Temelkuran köşesinde sizi yerden yere vurdu. Bu eleştirilerle ilgili ne söyleceksiniz?

Eleştiri olacak ki hatalarımı göreyim. Ama Ece Temelkuran’a katılmıyorum. Birincisi, benim İngilizcemi çok yetersiz bulmuş. Ben Kadıköy Anadolu Lisesi mezunuyum ve liseden sonra İngiliz Dili ve Edebiyatı’nı kazandım. Program sırasında arka arkaya espri yaparak insanlarla sohbet etmeye çalışıyorum. Karşınızda dünyanın dört bir köşesinden gelmiş, ayrı ayrı İngilizce aksanlara sahip insanlar var. O an dil bilgisi kurallarını düşünmüyorsunuz. İkincisi; ben hiçbir zaman paparazzilik yapmadım. Üçüncüsü, evet, “Can I Kiss You?” (Seni öpebilir miyim?) tacize girer ama ben hiç bir zaman bu cümleyi kurmadım. Yalnızca “Kiss me” diye sorarım röportaj yaptığım kadınlara. Karşımdaki de isterse öper. Bugüne kadar programımda röportaj yapmak istediğim kimse beni bozmadı. Çünkü ben hep kameraya karşı sıcak insanlarla röportaj yapmayı tercih ettim. Ece hanım, bu yazıyı bence o günkü ruh haliyle yazmış. Erkeklerden nefret eden bir ruh hali. Erkekler güzel kadınlara iltifat etmekten hoşlanır, güzel kadınlar da iltifat almaktan. Ana haber bültenlerinde son zamanlarda kullanılan mayo haberlerini toplayın. İnanın bizim programdan daha çok bikinili kadına yer vermişlerdir.
Neslihan AKDAŞ-VATAN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin