Sosyal medyayı ayağa kaldıran o videodan sonra 20 yıl hapis cezası istendi!

Hasan Sel ve Hüseyin Sel hakkında yürütülen soruşturma jet hızıyla tamamlandı...

Google Haberlere Abone ol
Sosyal medyayı ayağa kaldıran o videodan sonra 20 yıl hapis cezası istendi!

İstanbul Pendik'te, 6 Temmuz günü Seydioğlu Baklavalarının sahibi Hasan Sel ve Hüseyin Sel, 7 aylık hamile Ayfer Bahçıvan'ın da içinde bulunduğu ve eşi Yunus Emre Bahçıvan'ın kullandığı aracın önünü keserek, dikiz aynasını kıran, tekmeleyen ve camlarını kırmaya çalışmıştı.



Olayın ardından gözaltına alınan Hasan ve Hüseyin Sel kardeşler tutuklanmaları istemiyle sevk edildikleri Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından dün tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.



1 GÜN İÇİNDE İDDİANAME DÜZENLENDİ



Soruşturmayı yürüten savcılık, şüpheliler hakkında 1 gün içinde iddianame düzenledi.



ARACIN ÖNÜNE GEÇMEK İSTEDİ



Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, müştekiler Yunus Emre Bahçıvan ile Ayfer Bahçıvan'ın kendilerine ait araçla D-100 karayolu üzerinde seyrettikleri, şüphelilerin bulunduğu aracın da aynı yöne doğru emniyet şeridinden ilerlediği anlatıldı. Bir süre sonra şüphelilerin aracının müştekilerin aracının önüne geçmek istediği ancak Yunus Emre Bahçıvan'ın buna izin vermediği belirtildi.



ÇARPARAK DURMAK ZORUNDA KALDI



Kısa süre sonra şüphelilerin araç hareket halindeyken müştekilerim yanına yaklaştığı, ön yolcu koltuğundaki Hasan Sel'in Yunus Emre Bahçıvan'a “ne yapıyorsun lan sen” diye bağırdığı belirtildi. Hüseyin Sel'in aracını müştekilerim aracının önüne kırdığı ve müştekilerin araca çarparak durmak zorunda kaldıkları bilgisine yer verildi.



KAPUTTA TEPİNİNCE KAPILARI KİLİTLEDİ



Öndeki araçtan inen Hasan ve Hüseyin Sel kardeşlerin müştekilere ait aracın şoför mahaline yaklaştığında Yunus Emre Bahçıvan'ın kapıları kitleyip camı hemen açtığı anlatıldı. Yanında bulunan eşinin hamile olduğunu belirterek olayın büyümemesi için telkinde bulunduğu ancak buna rağmen Hasan Sel'in el ve ayaklarıyla vurarak müştekilerin aracının sol dikiz aynasını kırdığı ve aracın ön kaputuna çıkıp tepindiği ve olay yerinden ayrıldığı kaydedildi.



SAVCILIK: DELİLLER SAVUNMALARINI DESTEKLEMİYOR



Savcılık, her iki şüphelinin ifadesinde olayın Yunus Emre Bahçıvan'ın trafikteki kusurlu davranışı ve hakaretlerinden kaynaklandığını belirtmelerine rağmen bu savunmayı destekleyen delil elde edilemediğini belirtti.



20'ŞER YILA KADAR HAPİS İSTEMİ



Savcılık, Hasan Sel ve Hüseyin Sel'in “kara ulaşım araçlarını kaçırma veya alıkoyma”, “mala zarar verme” ve cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlarından 20’şer yıla kadar hapisle cezalandırılmalarını istedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin