Sosyal medya yeni kabineyi konuşuyor: 'Kabinedeki 4 önemli nokta... '

Ünlü haberciler yeni kabineyi sosyal medya hesaplarından yorumladı.

Google Haberlere Abone ol
Sosyal medya yeni kabineyi konuşuyor: 'Kabinedeki 4 önemli nokta... '

AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu bugün 11:30 sularında Köşk'e çıkıp yeni kabine listesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'a sundu.



Davutoğlu, görüşmenin ardından Başbakanlık binasında düzenlediği basın toplantısında yeni kabineyi açıkladı.



Ünlü gazeteciler yeni kabine için sosyal medyadan şu yorumları yaptı.



Fatih Portakal: Yeni TR söyleminin eski bakanlari. Vitrin bir slogandı o kadar. Hayirli olsun uzaklastirici degil yakinlastirici olsunlar..Ve 62. hükümetin bakanlari. BB AD nun CB Erdogandan farkli olmasini diliyorum



Ruşen Çakır: Yeni kabinede 4 nokta

1) Atalay'ın yerine Akdoğan'ın gelmesi

2) Fidan'ın bakan olmaması

3) Arınç'ın kalması

4) Kurtulmuş'un kabineye girmesi



İsmail Küçükkaya: Parti işi beni ilgilendirmez, "ama memleket için" ekonomi yönetiminin yerini koruması önemliydi. Doğrusu olmuş.Beşir Atalay'ın gitmesini ve Numan Kurtulmuş'un gelmesini de olumlu buluyorum.



Gürkan Zengin: Efkan Âlâ, Bekir Bozdağ ve Hakan Fidan görevlerinin başında kaldılar. Mesaj burada.Arınç ve Babacan'ın kabinede kalması önemlidir. Geçiş döneminin  partide travma yaratmadan yürüyeceğinin bir göstergesi.



Ercan Gün: Bugün itibariyle 'Çözüm Süreci' Yalçın hocaya emanet...



Alper Turgut: Televizyonda saatlerce kabine bik biki yaparlar artık, Yalçın Akdoğan in, Beşir Atalay out, bu kadar basit.



Elif Çakır: İsabetli kararlardan birisi başından bu yana çözüm sürecinin önemli isimlerinden Yalçın Akdogan'ın bizzat işin başına getirilmesidir.



Şelale Kadak: Başbakan Davutoğlu ekonomi bakanları ile yola devam ediyor. Öyle görünüyor ki ekonomide istikrar en önemli gündem maddesi.



Emin Çapa: Seçimlere kadar ekonomi yönetiminde herhangi bir değişiklik yok. Dileyelim siyaseti bırakıp, ekonomi gündemine döner yeni hükümet.



Melek Erhan: Başbakan yrd. Numan Kurtulmuş: hükümette ana eksen değişmedi. Kismi değişiklik oldu. Ben de görevimi Sayın Başbakanın açıklamasıyla öğrendim



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin