'Sosyal medya videolarımız anlık gelişiyor'

Pelin Akil ve Anıl Altan Çember'i anlattı.

Google Haberlere Abone ol
'Sosyal medya videolarımız anlık gelişiyor'

Geçtiğimiz sezon Star TV'de altı bölüm yayınlanan ancak seyirci tarafında beğenilen Çember, yeni sezon için altı bölüm daha çekildi.



Geçtiğimiz yıl evlenen meslektaşlar ve Çember'in başrol oyuncuları Pelin Akil Altan ile Anıl Altan proje ve bilinmeyenleri hakkında konuştu. Anıl Altan, sosyal medyayla ilgili, "Biz bir youtuber, fenomen veya blogger değiliz. Kafamızda insanlarla paylaşmak ve farklı bir konsteple planladığımız eğlenceli videolar var", dedi.



Batuhan DURMUŞ / ntv.com.tr



"SİNEMA KALİTESİNDE ÇEKİLDİ"



Yeni sezon öncesi duygu ve düşüncerinizi alabilir miyim?



Anıl Altan: Biz çok önceden çekime başlamıştık zaten nasıl olacağını biz de çok merak ediyoruz. Çünkü herkes hem çok severek hem de klasik bir laf olacak ama ekip çok iyi. Burada hakikaten gerek Barış,önceden Serhat şimdi de Olgun katıldı. Biz bu arkadaşlarla gerçekten aile gibi olduk. Enerjimizin de hem kamera arkasının hem kamera önünün ekrana yansıdığını düşünüyoruz. Diğer işlere göre bu oyuncularıyla ve çekim teknikleriyle sinema kalitesinde çekildi.



"ONLARI OKUMAK BİZİ ÇOK MUTLU EDİYOR"



Karakteriniz sosyal medyada ve çevrenizde geri dönüşümleri nasıl oldu?



Anıl Altan: Biz çok heyecanlıydık o heyecan da ne mutlu ki bize insanlara yansıdı. Onlardan geri dönüşler çok güzel oldu ve sizler de bakıyorsunuz bizler de çok takip ediyoruz özellikle Pelin ile ben sosyal medyayı sık kullanıyoruz. Oradaki geri dönüşlerde bir tane olumsuz yok. Hem kendi hesaplarımıza gelen hem de diğer projeyle ilgili hesaplardan gelen yorumlar olumlu ve onları okumak bize çok mutluluk veriyor. Şu an heyecanla yeni sezonun yayınlanması bekliyorlar. Bize de bu enerji veriyor ve severek devam ediyoruz.



"İNSANLARIN KAFASINI YORMUYOR"



Pelin Akil Altan: Her bölümde farklı bir konunun incelenmesi bir sosyal sorumluluk projesi gibi aslında. İnceden mesajları olan, hikayeleri var. Bir de her bölüm sürekli takibe gerek olmadan, insanların kafasını yormadan her bölümde farklı bir konunun işlenmesi de çok sürükleyici. Biz aile gibi olduk. Ekibimizle canla başla çalışıyoruz. Şimdi daha da güzel olacağını düşünüyorum, yeni sezona böyle bomba gibi gireceğiz. Enerjimiz çok yüksek inşallah her şey çok güzel olur.



'Sosyal medya videolarımız anlık gelişiyor'



"DÜŞTÜĞÜM ZAMAN YÜKSELTİYOR"



Evde de vakit geçiriyorsunuz sette de vakit geçiriyorsunuz? Birlikte rol almanın artıları ve eksileri nedir?



Anıl Altan: Benim açımdan sevindirici, rahatlatıcı ve beni yükseltici bir durum oldu. Genellikle oyuncuların kaygısı vardır. Hep tanıdığıyla veya eşiyle sete girmez. Artısı şu Pelin benim düştüğüm yerleri evde de çok iyi bildiği için kimse anlamaz. Atıyorum setteki arkadaşlar benim neye bozulduğumu, enerjimin neden düştüğünü veya enerjimin o an düşüp düşmediğini göremez ama Pelin mesela benim daha iyisini yapabileceğimi bilir. Düştüğüm zaman yükseltebiliyor ya da birbirimize o anda sette bir sıkıntı yaşadık birbirimizi çok iyi anladığımız için ona çözüm daha çabuk buluyoruz ve ekran önüne yansımıyor. Çok uzun süreler yorulduğumuz zaman birbirimizi o şekilde görmemiz kötü etkiliyor.



Pelin Akil Altan: Evde yemek yapacak biri yok, hep sette yiyoruz.



"EVDE SENARYO ÇALIŞIYORUZ"



Eve gidince işle ilgili her şey bitiyor mu?



Anıl Altan: Çoğu sahneye beraber hazırlanıyoruz. Sadece sette de bitmiyor.



Pelin Akil ALtan: Eve gidince de bu işin ezberi var. Beraber partneri oynadığımız için birlikte öncesinde çalışmak iyi oluyor. Ev içinde konuşmamız tartışmamız senaryoyla ilgili 'şurasında şunu yapsak daha güzel olur' gibi konuşuyoruz. Bazen de sahnede çıkıyor.



Anıl Altan: Senaryonun dışında tabii o anı da bozmadan ekstra şeyler katıyoruz kendimizden de çok keyifli oluyor. Önceden çalışabilmekte büyük artı bence.



'Sosyal medya videolarımız anlık gelişiyor' - Resim : 2



"SİNEMA PROJESİNİ HAYATA GEÇİRMEK İSTİYORUZ"



Peki bu proje dışında birlikte yapmayı düşündüğünüz farklı bir proje var mı?



Anıl Altan: Bizim çok önceden beraber hikayesini yazdığımız bir tane sinema filmi var, komedi türünde. Onu vakit kaldığında beraber tamamlamayı düşünüyoruz. Şu anda diziyle beraber bu çok zor. Ciddi bir şekilde kafa yorarak hayata geçirmeyi düşünüyoruz. Böyle bir fikrimiz var.



Pelin: Sosyal medyayla zaten iç içe birlikte çalışıyoruz.



"AKLIMIZA GELDİKÇE YAZIYORUZ"



Peki birlikte yazdığınız senaryo tamamlandı mı yoksa aşama devam mı ediyor?



Pelin Akil Altan: Biz aklımıza geldikçe sürekli yazıyoruz ama onu senaryolaştırma biçimi var.



Anıl Altan: Sonu belli hikayemizin, senaryolaştırma henüz yok. Hikayesi belli senaryolaştırmak farklı bir şey onu beraber bir arkadaşımızla oturup yapmak lazım.



"BİZ BİR FENOMEN DEĞİLİZ"



Sosyal medyada da renkli paylaşımlarınızı görüyoruz. Youtube kanalı tarzında bu alanda da ilerletmeyi düşünüyor musunuz?



Anıl Altan: Üstüne mesai harcayamıyoruz o işlerin. Biz bir youtuber, fenomen veya blogger değiliz. Orada da kafamızda bir sürü insanlarla paylaşmak ve çok daha farklı bir konseple planladığımız eğlenceli videolar hali hazırda var. Şu an montajı bile hazır ama dediğim gibi hiçbir işi laf olsun, yapalım da bulunsun diye değil yapınca tam olsun gözüyle bakıyoruz.



"SOSYAL MEDYA VİDEOLARIMIZ ANLIK GELİŞİYOR"



Pelin Akil Altan: Anlık gelişiyor genelde, Instagram videolarımız o an bir şey yaşıyoruz ve bir şey gelişiyor çok komik oluyor ve biz de buna çok gülüyoruz.



Anıl Altan: Beraber komik hikayelerimiz olsun kadın erkek ilişkileri olsun zaman bulup yaptığımız, kaçamak yurtdışı seyehatlerimiz olsun, çok güzel videolar var onları da boş zamanda paylaşacağız.



Röportajın devamını okumak için TIKLAYIN



'Sosyal medya videolarımız anlık gelişiyor' - Resim : 3


Etiketler star çember dizi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin