Sosyal medya aşkları film oldu: 'Hesapta Aşk' filminin galası yapıldı

‘Hesapta Aşk’ın görücüye ilk kez çıktığı geceye ilgi büyüktü! İşte filme ve galaya dair detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Sosyal medya aşkları film oldu: 'Hesapta Aşk' filminin galası yapıldı

Yılın merakla beklenen gençlik filmi ‘Hesapta Aşk’ın galası  8 Şubat Pazartesi günü Kanyon Cinemaximum Sinemaları’nda gerçekleşti. Yapımcılığını DEPOfilm ve İmaj’ın üstlendiği, senaryosunu Zafer Külünk’ün yazdığı, yönetmenliğini Gönenç Uyanık’ın yaptığı ‘Hesapta Aşk’ın görücüye ilk kez çıktığı geceye ilgi büyüktü!



GENÇ JENERASYON GALADA BULUŞTU!



Galaya gelenler arasında;  İzzet Altınmeşe, Zafer Algöz, Burcu Esmersoy,  Nil Karaibrahimgil ve Serdar Erener, İbrahim Büykak ve Eser Yenenler, Nilay Deniz, Cem Davran ve oğulları Ali ve Hürcan,  Ümit Erdim, Furkan Andıç, Demet Özdemir, Ferhan Şensoy ve Derya Baykal, Fırat Çelik,  Güntaç Özdemir, Hazar Ergüçlü, Leyla Tanlar ve Alina Boz, Metin Akdülger,  Sevcan Yaşar vardı...



Galaya, başta yönetmen Gönenç Uyanık olmak üzere, filmin senaristi Zafer Külünk ve filmin oyuncuları Meriç Aral, Derya Şensoy, Burak Tozkoparan, Fırat Altunmeşe, Kutay Kalabalık, Burhan Öcal, Özlem Çakar, Mustafa Kalabalık ve Yasin Çam katıldı...



“SİNEMAYA DEV BİR HİZMET YAPTIK” 



Film gösteriminden önce kırmızı halı seramonisinde basınla bir araya gelen film ekibi eğlenceli bir sohbet gerçekleştirdi.  Sözü ilk alan Derya Şensoy: “Sinemalarda kışın ortasında bir yaz filmi getirerek dev bir hizmet yapıyoruz aslında. Yazın sıcağıyla bizim enerjimiz birleşti” dedi.



Ardından yönetmen Gönenç Uyanık: “Sıcak, tatlı bir yaz ve gençlik filmi yapmak istedik. Umarım bu soğuk kış günlerinden içinizi ısıtabiliriz bu filmimizle. Hepimiz çok heyecanlıyız. Umarım beğenirsiniz” cümlelerini kurdu.



“MESAJINA BAĞLI”



Filmin sosyal medyada alevelnen aşkına atıfta bulunan bir basın mensubu, oyuncu Meriç Aral’a “Sosyal medyadan size bir mesaj gelse, bu mesaj bir aşkı filizlendirebilir mi?” diye sordu. Güzel oyuncu ise bu soruyu “Mesajına bağlı” diyerek esprili bir dille yanıtladı. Mikrofonu alan Burak Tozkoparan ise  “Şu an konuşmak çok zor. Tüm ekibe çok teşekkür ediyorum. Hep beraber harika bir iş çıkardığımıza inanıyorum” dedi.



FİLM BİR SOSYAL MEDYA HİKAYESİ



Sosyal medyada tanıştığı sevgilisini görmek için annesinden habersiz Ankara’dan İstanbul'a gitmeyi planlayan Ezgi (Meriç Aral) ve en yakın arkadaşı Didem (Derya Şensoy)’in başından geçen macerayı anlatan filmde, sosyal medya kullanıcısı anneler ve onların nasıl bir teknolojik takipte olduğu da anlatılıyor…



Senaryosu Zafer Külünk’e ait olan, yönetmen koltuğunda ise Gönenç Uyanık’ın oturduğu, DEPOfilm ve İmaj yapımı ‘Hesapta Aşk’ 12 Şubat Cuma vizyonda!



"Sosyal medya aşkları film oldu: 'Hesapta Aşk' filminin galası yapıldı" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin