Songül Öden hangi dizinin kadrosuna katıldı?

Ünlü oyuncu TRT 1'in sevilen dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu...

Google Haberlere Abone ol
Songül Öden hangi dizinin kadrosuna katıldı?

TRT1'de cuma akşamları ekrana gelen ve yapımcılığını ES Film’in üstlendiği beğenilen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid kadrosuna, ekranların beğenilen kadın oyuncusu Songül Öden katılıyor...



Yönetmenliğini Emre Konuk’un üstlendiği dizinin yenilenen kadrosuna 42. bölümde giriş yapacak ve  ‘Çöl Tilkisi’ lakabını taşıyan Gertrude Bell karakteriyle Payitaht’ta fırtınalar estirecek olan Songül Öden, yeni çarpıcı bölüm hikâyelerinin alımlı, zeki, acımasız ve kötü kadın kahramanı olacak.



SONGÜL ÖDEN - GERTRUDE BELL



Gertrude Bell ‘Çöl Tilkisi’ lakabıyla Abdülhamid’in ve Osmanlı’nın düşman tarafı Parvus ile birlikte yol alacak olan ekranların başarılı ve yetenekli oyuncusu Songül Öden, dönemin en önemli kadın figürlerinden biri olarak ekrana gelecek.



İngiltere’nin seçkin ailelerinden birinin kızı olmasına rağmen, bağımsız bir yaşam tarzını belirlemiş son derece zeki, güzel ve Oxford Üniversitesi’ne tarihte kabul edilen ve okulu birincilikle bitirmiş bir kadındır.  Tarih ve siyasetle yakından alakalı, 7 dil bilen, Ortadoğu coğrafyasında derin izler bırakmış bir arkeolog olarak hayatına devam etme kararı almıştır. Seçkin ailesine ve ayrıcalıklı çevresi içindeki yaşantısına sırt çeviren Bell’in, önce gezgin olarak başladığı Arabistan Çöllerindeki bağımsız ruhlu macerası, onu daha sonra o bölgedeki kazı çalışmalarıyla ve Arap dünyasına yakınlığıyla birlikte 1. Dünya savaşında İngiliz İstihbarat servisinin ajanı olmaya kadar sürüklemiştir. Bell, Payitaht’a gelerek ve Abdülhamid’in karşısına çıkarak bakalım neler yapacak?



Bülent İnal, Özlem Conker, Hakan Boyav, Selen Öztürk, Saygın Soysal, Can Sipahi, Bahadır Yenişehirlioğlu, Gözde Kaya, Duygu Gürcan, Eren Hacısalihoğlu, Nur Fettahoğlu, Erkan Avcı, Buse Varol, Ali Nuri Türkoğlu, Kaan Turgut, Elif Özkul, Aydın Sigalı, Fatih Sevdi, Zeynep Ozan, Volkan Keskin, Taner Ertürkler, Kevork Malıkyan, Hacı Ali Konuk, Leya Kırşan, Yusuf Aytekin, Mehmet Sabri Arafatoğlu, Büşra Acar, Ercüment Fidan’ın yer aldığı Payitaht Abdülhamid, her Cuma TRT 1’ de!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin