Şoke eden fotoğraf! Yağmur Aşık, eşi Emre Aşık'a ihanet mi etti?

Yağmur Aşık, önceki gece Etiler'deki bir mekandaydı.

Google Haberlere Abone ol
Şoke eden fotoğraf! Yağmur Aşık, eşi Emre Aşık'a ihanet mi etti?

Geçen ay 3 çocuğunun babası Emre Aşık'la boşanmanın eşiğinden dönen Yağmur Aşık, önceki gece Etiler'deki bir mekandaydı. Yağmur Aşık, Mustafa adlı bir erkekle sarmaş dolaş eğlendi.



Takvim'in haberine göre; Emre Aşık, geçen sene 6 yıllık evliliğini 3 çocuklarına rağmen bitirmek için boşanma davası açmıştı. Başta eşiyle anlaşmalı boşanmayı kabul eden Yağmur Aşık, daha sonra itiraz edip karşı boşanma davası açmış ve aylık 25 bin lira nafaka talep etmişti.



Şoke eden fotoğraf! Yağmur Aşık, eşi Emre Aşık'a ihanet mi etti?



FETÖ suçlaması



Bununla da kalmayan genç kadın, eski futbolcuyu FETÖ üyesi olmakla suçlayıp Emre Aşık hakkında şikayette bulunmuştu.



Yağmur Aşık'ın eşi hakkındaki bu hamlesi herkesi şaşırmıştı.



İkili, geçen ay da boşanma davasını geri çekip sürpriz bir şekilde evliliğe devam kararı aldı. Ayrı oldukları dönemde eşine sosyal medyadan yazan kadınları ifşa eden Yağmur Aşık "Evli erkeğe meraklı ne çok kadın varmış" diye de tepki göstermişti.



Şoke eden fotoğraf! Yağmur Aşık, eşi Emre Aşık'a ihanet mi etti? - Resim : 2



Evliliğini kurtarmak istediğini belirtip eşi hakkındaki suçlamayla boşanma davasından vazgeçen Yağmur Aşık, önceki akşam Etiler'deki eğlencenin popüler mekanı Etiket'te ofsayta düştü.



Yağmur Aşık, mekanda Mustafa adlı bir erkekle sabahın ilk ışıklarına dek samimi şekilde eğlendi. 3 çocuk annesi Yağmur Aşık'ın yanındaki erkek de görüntü alındığını fark edince panikledi.



Şoke eden fotoğraf! Yağmur Aşık, eşi Emre Aşık'a ihanet mi etti? - Resim : 3



Görüntülendiklerini fark eden Yağmur Aşık, erkek arkadaşına "Bizi çekiyorlar al onları çabuk" diye talimat verdi. Yağmur Aşık'ın sarmaş dolaş dans ettiği Mustafa adlı genç adam da görüntülendiklerini fark edince eliyle yüzünü gizledi. Aşık, hemen arkasını dönse de iş işten geçmişti. Sabaha karşı da mekandan el ele çıkan ikili, montlarının kapüşonuyla önlem aldı.



Yağmur Aşık'ın ihanet gecesinin ardından gözler eşi Emre Aşık'a çevrildi.



Şoke eden fotoğraf! Yağmur Aşık, eşi Emre Aşık'a ihanet mi etti? - Resim : 4


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin