Sinan Akçıl, eski sevgilileri Hadise ve Ebru Şallı’ya laf attı!

Akçıl’ın Pamukkale Spor Oyunları kapsamında verdiği konser renkli anlara sahne oldu.

Google Haberlere Abone ol
Sinan Akçıl, eski sevgilileri Hadise ve Ebru Şallı’ya laf attı!

Sinan Akçıl’ın Pamukkale Spor Oyunları kapsamında verdiği konser renkli anlara sahne oldu. Sahnede belediye başkanıyla selamlaşırken eski sevgilisi Hadise’nin 'Şampiyon' şarkısı çalınan ünlü müzisyen ne yapacağını şaşırdı. “Abi tam da şarkısını koydular ya. Ne şeker mi geliyor? Neymiş bu?” dedikten sonra hızını alamayan Akçıl, “Şampiyona şeker mi? Allah Allah! İlginç bir şarkıymış arkadaşlar. Yani gerçekten bu şarkıyı seçen arkadaşı burdan tekrar tebrik ediyorum” dedi.



Ebru Şallı yarı yolda bırakmış



Ardındam Yıldız Tilbe’nin İbrahim Tatlıses tarafından okunan meşhur şarkısı “Beni Benden Alırsan”ın sözleriyle diğer bir eski sevgilisi Ebru Şallı’ya gönderme yapan Sinan Akçıl, seyircilerle dertleşti ve şunları söyledi:



“Deli bir kadın var; Yıldız Tilbe. Bir tek onun şarkısını söylüyorum kendi konserlerimde, kendi şarkım olmayan. Çünkü onu çok seviyorum. İlk bu şarkıyı duyduğumda dedim ki, ‘Sen normal değilsin.’ O da ‘Biliyorum sen de değilsin’ yazmıştı bana. Demişti ki şarkısında “Beni benden alırsan seni sana bırakmam.” Seni yarı yolda bırakan sevgilin oldu mu? Sevdiğin! Dedikodudan dolayı ayrıldığın, arkadaşlarının konuşması yüzünden ayrıldığın oldu mu? Benim bir tane var. Her gün televizyona çıkıyor.  Neyse, işte onlara hitaben söyledi bunu...  Beni benden alırsan seni sana bırakmam. Yanı başımda olsan da bir adım bile atmam. Kadri mi de kıymetimi de sana olan sevgimi de ulan bilmedin, bileceğin yok. O kadar çok yalancı dostun var ki! Sen onlara geç. Sen beni boşver. Sana bir şey söyleyeceğim; sen beni kaybettin. Beni kaybettin.”



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin