Silivri Cezaevi'nde ortaya çıkan Bylock yazışmalarında 'Baransu'yla ilgili şok ifadeler!

Silivri Cezaevi'nde ortaya çıkan Bylock yazışmalarında Mehmet Baransu ve Hidayet Karaca'yla ilgili ifadelere de ulaşıldı.

Google Haberlere Abone ol
Silivri Cezaevi'nde ortaya çıkan Bylock yazışmalarında 'Baransu'yla ilgili şok ifadeler!

İzmir'de Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla geçen hafta yapılan "Yeğen" kod isimli itirafçın verdiği bilgiler doğrultusunda yapılan 3. dalga operasyonda elde edilen delillerde "imam" olarak anılan kişinin "ByLock" üzerinden yaptığı yazışmalar ele geçirildi.



Kriptolu yazışma programı  "ByLock"un isminin "Whatsaby" olarak ifade edildiği yazışmalarda, Silivri Cezaevi'nden tahliye olan bir kişinin yazdıkları bulunuyor.



"Silivri hatıraları" başlığıyla paylaşılan mesajlarda, örgüt üyelerinin cezaevinde morallerinin yerinde olduğu anlatılıyor. Yazışmalarda şu ifadeler yer alıyor:



YAKUP SAYGILI PARALEL CEZAEVİ MÜDÜRÜ GİBİ



"Mehmet Akif Üner'i tek hücreye koymaya korkmuşlar. İsyan çıkarırım burda demiş. Pazartesi 21'de radyo Cihan'da bamteli dinleyip ertesi gün üzerine kritikler yapılıyor. Çok önemli tahliller çıkıyor mazgaldan. Herkesin morali çok yüksek. Bunda en önemli faktör geride kalanlara sahip çıkılıyor olması. Yakup Saygılı paralel cezaevi müdürü gibi. İçeride büyük mücadele veriyor yönetime karşı. Savunma için bilgisayar hakkı gibi şeyleri söke söke aldılar"



BARANSU İMAMI KAFALAMIŞ



"Baransu imamı vs kafalamış. Pek hücrede durmuyor sürekli mobil. Hidayet Karaca'nın yanında melek gibi bir polis var Arif."



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin