Sıla: Tarkan’ın sound’u bana çok yakın değil

Şarkıcı Sıla, Mehmet’in Gezegeni’ne konuk oldu.

Google Haberlere Abone ol
Sıla: Tarkan’ın sound’u bana çok yakın değil

Türk Pop Müziği’nin en güçlü seslerinden Sıla; Kral Pop TV ve Kral Pop Radyo ortak canlı yayınında Mehmet’in Gezegeni’ne konuk oldu. Sıla, hem hakkında merak edilenleri anlattı hem de sevilen şarkılarını canlı olarak seslendirdi.



Yazdığı şarkı sözlerinin nasıl ortaya çıktığını anlatan Sıla, bunun bir formülü olmadığını belirterek “Bir fikrim yok gerçekten. Bir formülü olsa anlatmak isterim. Bu konuda yandaşa ihtiyacım var hatta, iş paslamak istiyorum. Ama gerçekten formülü bilmiyorum. Sadece duygularla değil, kelimelerle de yazılıyor şarkılar, şiirler. Ben oraya da çok yaslanırım” diyerek itirafta bulundu.



Sıla: Tarkan’ın sound’u bana çok yakın değil



“Efe benim sol yanım”



Sıla, hem orkestrasında olan hem de şarkı sözlerini birlikte yazdığı Efe Bahadır için şunları söyledi: “Müsadeli ve müsadesiz bir ilişkimiz var aslında bizim. Efe’yi tanımayan yoktur herhalde artık. Efe Bahadır benim sol yanım. Kemandaki arkadaşım Semih, canımdır benim. Altuğ ve Mustafa da aynı şekilde. Çok teşekkür ediyorum hepsine” diyerek ekibine sevgilerini iletti.



“İlk şarkımı 11 yaşında yazdım”



Sıla, sevenleri tarafından sosyal medyadan gelen “İlk şarkını ne zaman yazdın?” sorusuna “İlk şarkımı 11 yaşında yazdım. Kırık ayna şarkısı. Sabah erkenden uyanıp yazdığımı hatırlıyorum. Gökhan Keser’in albümünde yer almıştı hatta” cevabını verdi.





 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin