Sıla, Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü iddiasıyla şikayetçi oldu!

Fiziki şiddet gördüğünü iddia eden sanatçı 3 ay koruma kararı aldırdı.

Google Haberlere Abone ol
Sıla, Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü iddiasıyla şikayetçi oldu!

Ünlü şarkıcı Sıla, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek, geçtiğimiz haftalarda yeniden ilişki yaşamaya başladığı ünlü oyuncu Ahmet Kural'dan şikayetçi oldu.



Fiziki şiddet gördüğünü iddia eden sanatçı, Ahmet Kural'dan 3 ay koruma kararı aldırdı.



Sıla, Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü iddiasıyla şikayetçi oldu!



Avukatından açıklama



Şarkıcı Sıla’nın avukatı Rezan Epözdemir ise aile mahkemesine başvurduklarını belirterek Ahmet Kural’a karşı başta uzaklaştırma olmak üzere koruma kararı aldırdıklarını belirtti. Epözdemir, şunları söyledi:



"6284 sayılı kanun (Ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin önlenmesine dair kanun) 5. Maddesi uyarınca şiddet, fiziki şiddet nedeniyle hak arama özgürlüğümüzü kullandık. Akabinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayetçi olduk. Başsavcılık makamı da bugün Sıla Hanımın ifadesine başvurdu müşteki sıfatıyla. Evde yaşanan bir darp, cebir, psikolojik şiddet, hakaret ve tehdit eksenli bir soruşturmamız oldu. Hak arama özgürlüğümüzü kullandık, hukuk devletinin gereği olarak. Artık bundan sonra top yargıda, yargı bir karar verecek".



Sıla, Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü iddiasıyla şikayetçi oldu! - Resim : 2



'Üç ay koruma kararı verildi'



"Ne kadar uzaklaştırma kararı verildi?" sorusuna Epözdemir, "Üç ay koruma verdi. Evden uzaklaştırmadan tutun da işyerine uzaklaştırmaya kadar, kitle iletişim araçlarından rahatsız etmemeye kadar geniş sıkalada bir çok konuda verdi" diye cevap verdi. "Koruma kararı ne zaman çıktı?" sorusuna ise avukat Epözdemir, "Koruma kararı dün itibariyle çıktı henüz bir aşma yok. Aşma olursa hukuki müeyyidesi var biliyorsunuz. Disiplin hapsi var aşılmayacağını umut ediyoruz" diye konuştu. Sıla, daha sonra avukatıyla adliyeden ayrıldı.





Avukatıyla birlikte adliyeye gelen ünlü şarkıcı Sıla, aile mahkemesine de başvurarak, Ahmet kuralhakkında 3 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.



9 ay birlikte olan Sıla ve Ahmet Kural ocak ayında ani bir şekilde ayrılmıştı. Çiftin ayrılığı hakkında iki iddia ortaya atılmıştı. İddialardan birisi Ahmet Kural'ın Sıla'ya şiddet uyguladığıydı, diğer bir iddia ise ihan ettiğiydi.



Çift 10 ay sonra geçen günlerde yan yana görüntülendi. Bir kitabın tanıtımında yazarla yan yana fotoğraf çektiren çiftin fotoğrafı sosyal medyaya düşünce barışma haberleriyle gündeme gelmişti.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin