Sıfır Bir ekibinden yeni dizi: 'Sokağın Çocukları'

Sıfır Bir - 'Bir Zamanlar Adana’da', bu akşam veda ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Sıfır Bir ekibinden yeni dizi: 'Sokağın Çocukları'

Yüzbinlerce izleyiciye ulaşarak yayınlanmaya başladığı ilk andan itibaren kısa sürede fenomene dönüşen Sıfır Bir – "Bir Zamanlar Adana’da" dizisi, bu akşam BluTV’de ekranlara gelecek son bölümüyle veda ediyor. Ancak sevilen dijital platform, Sıfır Bir ekibinin 'Sokağın Çocukları' adlı yeni diziyle çok yakında BluTV ekranlarına döneceğinin müjdesini verdi.



Sadece BluTV’de izleyicilerle buluşan fenomen yapım Sıfır Bir – “Bir Zamanlar Adana’da”, Adana’nın Hürriyet Mahallesi’ndeki büyük mücadelede son perde yaşanacak. Ekran başındakilere 6 sezon boyunca tansiyonun bir dakika bile düşmediği, aksiyon dolu bir dünya sunan dizi, 12 Haziran saat 19:01’de BluTV’de yayınlanacak bölümüyle ekranlara veda edecek.



Fakat Adana Hürriyet Mahallesi’ndeki serüvenler sona ermeyecek. BluTV ve fenomen dizinin ekibi müjdeli haberi duyurdu. Sıfır Bir – “Bir Zamanlar Adana’da”nın dünyasını yaratan isimler, ‘Sokağın Çocukları’ adlı yeni diziyle Adana Hürriyet Mahallesi’nde bambaşka bir maceraya yelken açacak. Dizide, kanunların yetersiz kaldığı bir dünyada kendi adaletini sağlamak zorunda kalan gençlerin hikayesi anlatılacak.



‘Sokağın Çocukları’, çok yakında sadece BluTV’de ekranlara gelecek.



Sıfır Bir ekibinden yeni dizi: 'Sokağın Çocukları'


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin