Show TV'den yeni dizi! Başrolde hangi ünlü oyuncular var?

Yeni sezonda ekrana gelecek dizinin çekimleri yakında başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Show TV'den yeni dizi! Başrolde hangi ünlü oyuncular var?

Süreç Film imzalı başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci'nin paylaştıkları Kuzey Yıldızı dizisi, yeni sezonda Show TV'de izleyiciyle buluşacak.



Asi, Her Şey Yolunda Merkez, Kehribar, Diriliş Ertuğrul gibi yapımlarda oynadığı rollerle Orta Doğu’da da geniş bir hayran kitlesine sahip olan güzel oyuncu Aslıhan Güner, Ağustos ayında yeni dizisi 'Kuzey Yıldızı'nın çekimlerine başlıyor.



Süreç Film yapımcılığında, Ersoy Güler yönetmenliğinde, Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan dizide Aslıhan Güner, İsmail Demirci ile başrolü paylaşıyor. Güner, ‘Kuzey Yıldızı’nda güçlü, çalışkan ve inatçı bir yapıda olan ‘Yıldız’ karakterini canlandıracak. Komedi ve dramın iç içe işleneceği yapımda, Yıldız’ın 20 yıl boyunca kalbine gömdüğü ‘Kuzey’ ile yollarının yeniden kesişmesiyle yaşanacak eğlenceli ve duygusal bir hikaye seyirciye sunulacak.



'Yıllardır istediğim, hayal ettiğim bir karakter'



Daha önce, Sümela’nın Şifresi: Temel, Moskova’nın Şifresi: Temel gibi seri filmler için de kamera karşısına geçen Aslıhan Güner, yeni dizisinde canlandıracağı rolüyle ilgili şunları söyledi:



"Yıldız rolü için bana  teklif geldiğinde ve karakter anlatıldığında hemen senaryoyu görmek istedim. Karadeniz’e dokunan her şey beni çok heyecanlandırıyor. Sonra senaryoyu okuduğumda ‘Yıldız’ için ‘Yıllardır istediğim, hayal ettiğim bir karakter’ dedim. Karadeniz’in muhteşem coğrafyasında yaşayan bir Karadeniz kadını. Eminim herkesin kalplerine işleyecek."



Çekimleri Ordu’da yapılacak dizi için Aslıhan Güner, her gün iki saat şive çalışıyor. Dizide Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’ye Toygan Avanoğlu, Zeynep Kankonde, Uğur Demirpehlivan ve Aslıhan Kapanşahin eşlik ediyor.



Show TV'den yeni dizi! Başrolde hangi ünlü oyuncular var?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin