Show TV'den skandal hata için özür!

Show Haber'de, katil olarak Güney Kore liderinin fotoğrafı kullanılmıştı.

Google Haberlere Abone ol
Show TV'den skandal hata için özür!

Show TV, 'katil' olarak fotoğrafını kullandığı Güney Kore lideri Moon Jae-in için hem bu ülkenin hükümetinden hem de canlı yayında izleyicilerinden özür diledi.



Show TV, Ana Haber Bülteni'nde yer verdiği bir cinayet haberinde Güney Kore lideri Moon Jae-in'in fotoğrafını kullanmış ve Güney Kore'nin büyük tepkisini çekmişti. Kuveyt'te işverenleri tarafından öldürüldüğü sanılan ve cesedi derin dondurucuda bulunan Filipinli bir hizmetçinin haberini servis ederken Güney Kore lideri Moon Jae-in'in fotoğrafını kullanan Show TV, bugünkü ana haber bülteninde yaptığı hatadan dolayı özür diledi.



Ana haber spikeri Pınar Erbaş, bültenin sonunda ''Bir özür borcumuz'' var diyerek söze başladı. Kanalın aslında Güney Kore hükümetinden özür dilediğini söyleyen ama bu özrü bir kez daha dile getirmek istediklerini belirten Erbaş şu ifadeleri kullandı:



"Bir haberimizde yanlışlıkla sayın Cumhurbaşkanı'nın fotoğrafı kullanıldı. Tamamen istek dışı gerçekleşen bu hata için hem kardeş ülke Güney Kore'nin cumhurbaşkanından hem de Güney Kore halkından özür dileriz."



Show TV'den skandal hata için özür!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin